Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar lütfen akıl verin saçlarım sarı isterken ne hale geldi :((( bilmediğim bir renk

denizahden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
29
1
3
40
Saçlarımı önce palette 10-1 küllü açık sarı bir hafta sonra koleston 12-0 boyadım turuncu karamel gibi bisey oldu doğal sarıya nasıl ulasabilecegim

Koyu kahve dip rengim üzerine sari elde etmeye çalışıyorum arkadaşlar deneyimli bilgili olanlardan öneri bekliyorum

daha çok küllü boyalarla boyaman lazım... bir de yeşil boya kat biraz bu daha garanti ve kısa süreli bir çözüm...

yeşil turunculuğu alır ama dorelik yapabiliyor.. soğuk istiyorsan mavi kat ama çok az katman gerek yoksa rengi bozarsın...

yeşil turunculuğu alır ama dorelik yapabiliyor.. soğuk istiyorsan mavi kat ama çok az katman gerek yoksa rengi bozarsın...
Dibimizin küllü olması için 10.1 ile yeşili mi katmamız lazım yoksa maviyi mi ben anlamadım şimdi?
Sevgilim bana igora 0.22 alacaktı ama bulamamış yeşil aldırdım bende.

Tsk ederim bir hafta arayla boyuyorum mevcut renklere tahammül edemediğim için ikinci boyamami bir hafta önce yaptim simdi üçüncü boyamayi yaparsam cok mu sabırsız olmuş olurum:((

unnamed (1).webp 32088ab7702ed35b376b2ebae80454e6.webp 20150118_144352.webp alttaki mevcut renk üstteki küllü tonları yakalamak istiyorum ilk kez boyadigim için çok soru soruyorum:(

boyan kaliteliyse saçı yıpratmaz derler ama ben olsam yine bir 10 15 gün sonra boyardım... ne demek tabi ki soracaksın bu forum bunun için açılmış... yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... saçında dorelik var evet bana kalırsa turunculuk azaltıcı mix ton kullan yani küllü boya mesela igoradaki 0.22 numara olan işte... ki bir kaç defa daha boyamak zorunda kalmayasın bir seferde istediğin sonuca ulaşasın...

İlk boyam palette 10,1 ikinci boyam koleston 12,0 dı ,,Haftaya dediğiniz gibi yapayim en iyisi 15 gün arayla boyamis olayım, Çok tsk ederim tekrar umarım saçlarım söz dinler ;)

aynen bence de 10.1 le devam... afterdarkmoonun dediği gibi 0.22den az koy... komple yapacaksın boyayı o yüzden 1 parmak koyman uygun olur bence...:)

Yakın arkadaşım garnier 11.1 extra açık gümüş sarısı ile küllü açık bir sarı elde ediyor.onun da doğal saç rengi kahve.

Kızlar çok kararsızım biliyorum Screenshot_2015-01-21-17-47-08.webp bu renk cokmu imkansız 10,1 ve 12,0 ile birazda igora karışımı nasıl olur Ayyy delircem

Zaten günler geçmek bilmiyor yarın veya cuma günü boyayacagim artik saçım çok yıprandı ama bu renge katlanamiyorum artik ama ya turturamazsam diye de çok korkuyorum

Back
X