- 24 Ağustos 2023
- 441
- 121
- 33
- 27
- Konu Sahibi yagmur damlasii
Daha net olur çatlama değildir dedim ama baksanıza bugünkü test çok silik sizce 18. Yumurta çatlamis olabilir mi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamış evetDaha net olur çatlama değildir dedim ama baksanıza bugünkü test çok silik sizce 18. Yumurta çatlamis olabilir mi
Eki Görüntüle 3304577
Ama diğer çizgi kadar net olmadığı için emin olamadimBence çatlamış bugünü de değerlendirib
Diğer çizgi kadar net olmadığı için emin olamadım yaÇatlamış evet
Net olmamasının sebebi zaten size çatladığını göstermek diğeri kadar net olursa çatlamamış demek oluyorAma diğer çizgi kadar net olmadığı için emin olamadim
2 3 test daha net çatlamiş degerlendir mutlaka rengi silikleşiyorDaha net olur çatlama değildir dedim ama baksanıza bugünkü test çok silik sizce 18. Yumurta çatlamis olabilir mi
Eki Görüntüle 3304577
Hayır demek istedigim 18 inde de diğer günlere göre koyu olsa da sanki diğer çizgi kadar koyulasmamisNet olmamasının sebebi zaten size çatladığını göstermek diğeri kadar net olursa çatlamamış demek oluyor
Öyle mi diyorsunuz çok geç çatladı 26 . Günde çatladı o yüzden suphede kaldim2 3 test daha net çatlamiş degerlendir mutlaka rengi silikleşiyor
Evet koyu çikip sonra silikleşiyosa artik çatlamiş ve şans azalmak uzere sonra zaten çikmazÖyle mi diyorsunuz çok geç çatladı 26 . Günde çatladı o yüzden suphede kaldim
18 . Günü degerlendirdim 19. Gün bişey olmadı bugünde degerlendiriyim dmiEvet koyu çikip sonra silikleşiyosa artik çatlamiş ve şans azalmak uzere sonra zaten çikmaz
bendede geç catliyor hatta adete 10gun kala çatladi en son dongum uzun benimde 33 35 filan
Tamam teşekkürlerolmuş bence bugünü de değrlendirin
rica ederim :)Tamam teşekkürler
Evet bugün çatlama olmuşDaha net olur çatlama değildir dedim ama baksanıza bugünkü test çok silik sizce 18. Yumurta çatlamis olabilir mi
Eki Görüntüle 3304577
Evet mutlaka18 . Günü degerlendirdim 19. Gün bişey olmadı bugünde degerlendiriyim dmi
Tamam bu günü de degerlendiricem teşekkür ederimEvet bugün çatlama olmuş
Tamam çok teşekkür ederimEvet mutlaka