Kızlar lütfen bakar misiniz

ezgindm0622

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
67
31
3
31
Hanımlar son adet tarihimim başlangıcı 29 mayıs bitiş 4 haziran kesem gözüktü ama son adet tarihine göre 6+3olmam lazım yalnız ultrasonda 4+5yazıyor yani bi sıkıntı mı var

Eklentiler

• IMG-20170713-WA0027.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48
Hanımlar son adet tarihimim başlangıcı 29 mayıs bitiş 4 haziran kesem gözüktü ama son adet tarihine göre 6+3olmam lazım yalnız ultrasonda 4+5yazıyor yani bi sıkıntı mı var
Hayır geç döllenme olmuştur bende de oyle ultrasonda 9 haftalık normalde 8 haftanın içindeyim bir sıkıntı yok canım dertlenme

Hayır geç döllenme olmuştur bende de oyle ultrasonda 9 haftalık normalde 8 haftanın içindeyim bir sıkıntı yok canım dertlenme
Umarım öyledir bi türlü uyuyamadım bikac saat sonra doktora gidicem inşallah bişey yoktur 3 gün önce keseyi görmüştüm bi sıkıntı yoksa bugün bebeği görür muyum

Umarım öyledir bi türlü uyuyamadım bikac saat sonra doktora gidicem inşallah bişey yoktur 3 gün önce keseyi görmüştüm bi sıkıntı yoksa bugün bebeği görür muyum
Kese önce oluşuyor bebek biraz daha geç oluşuyor ama 4 haftaliksa gözükebilir benimki 4+2 de göründü kesede bebekte. Kalp atışı da 7 haftada görüldü sıkıntı etme sıkıntı bebeğin düşmanıdır o yüzden iyi düşün dua et Rabbim kucağını boş bırakmasın

Çok teşekkür ederim amin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…