Kızlar lütfen bakar mısınız

Selcan K

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
33
10
38
26
Screenshot_20230301_163830_Samsung Notes.webp
sonucum bu ama en son adet tarihim 21 ocak neden bu kadar düşük acaba geç döllenme mi oldu

İlk ogrendiginiz değerin hiç bir önemi yok önemli olan 2 günde bir düzenli artış zaten tahmini 1 haftaya 3000 in üzerine çıkar ve direk keseyi girmeye gidebilirsiniz o zaman
Ya ister istemez korku oluyor dış gebelik olursa diye kötü birsey olmaz demi

Ya ister istemez korku oluyor dış gebelik olursa diye kötü birsey olmaz demi
Dış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4 gün sonra

Dış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4

Son düzenleme:
Dış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4 gün sonra
Normalde son adet gününe hesapla 5 hafta olması gerekiyordu ama değer düşük olunca korktum internetten vs her yerden baktım geç döllenme olunca da böyle olabiliyormuş

Normalde son adet gününe hesapla 5 hafta olması gerekiyordu ama değer düşük olunca korktum internetten vs her yerden baktım geç döllenme olunca da böyle olabiliyormuş
Sakin olun çok şükür gebesiniz düzenli kan testi verdiğinizde artışı da görürsünüz inşallah 🤲🏻😇
Belirtileriniz var mıydı?
Bende PCO luyum benimde en son regli tarihim 20 Ocak ..
Sizi böyle görünce yazmak istedim 😇

Sakin olun çok şükür gebesiniz düzenli kan testi verdiğinizde artışı da görürsünüz inşallah 🤲🏻😇
Belirtileriniz var mıydı?
Bende PCO luyum benimde en son regli tarihim 20 Ocak ..
Sizi böyle görünce yazmak istedim 😇
Normal regl olacak gibi ağrılar kramplar oluyordu ama olmadım dün doktora gittim kese görünmedi kan verdim pozitif idrarda silikti zaten sonra olan bu sizde nasıl oldu

Normal regl olacak gibi ağrılar kramplar oluyordu ama olmadım dün doktora gittim kese görünmedi kan verdim pozitif idrarda silikti zaten sonra olan bu sizde nasıl oldu
PCO var mıydı ?
Ben daha hiç gebelik testi bile yapmadım regli günlerim düzensiz olduğu için reglim geceli 13 gün oldu ..
Akıntım anormal şekilde fazla yoğun süt gibi..
Göğüslerde kontrol ettiğimde hassasiyet..
Birde yumurtlama zamanı kanama gördüm ..
Karnıma adet olacakmış gibi kramplar giriyor bilmiyorum 🥺

PCO var mıydı ?
Ben daha hiç gebelik testi bile yapmadım regli günlerim düzensiz olduğu için reglim geceli 13 gün oldu ..
Akıntım anormal şekilde fazla yoğun süt gibi..
Göğüslerde kontrol ettiğimde hassasiyet..
Birde yumurtlama zamanı kanama gördüm ..
Karnıma adet olacakmış gibi kramplar giriyor bilmiyorum 🥺
Normal yumurta tembelliği vardı 1 kızım var buna rağmen ama olmaz diye birsey yok inşallah Rabbim gönlüne göre versin ama bi doktora git illaki birsey yaparlar

Normal yumurta tembelliği vardı 1 kızım var buna rağmen ama olmaz diye birsey yok inşallah Rabbim gönlüne göre versin ama bi doktora git illaki birsey yaparlar
Amin inşallah canım cümlemize inşallah 🤲🏻
Canım ben çok doktor gezdim gerek tr gerek yurtdışı sebepsiz infertilite..
Çok tahliller vs oldu sebep bulunamadı ..
2 kimyasalım oldu kendiginden bir daha hamile kalamadım ..
Yumurta tembelliği PCO oluyor ..
Büyümüyor ya da çatlıyor yumurta ..

Regliniz düzenli mi ?

Ara ara düzensiz oluyor sonra düzeliyor sürekli değişiyor inşallah şifa bulursun soğan kürü falan denedin mi
Yok canım soğan kürü denemedim ..
Deneyen arkadaşlar vardı regli düzensizliği yaptı ve midem de benim ülser var zararlı olduğu için yapmadım..

Yok canım soğan kürü denemedim ..
Deneyen arkadaşlar vardı regli düzensizliği yaptı ve midem de benim ülser var zararlı olduğu için yapmadım..
Aslında çok iyi mide ilacı kullanıp içsen düzeltirsin bence bi dene ama yinede sen bilirsin

Yanlış biliyosunuz dış gebelik olunca da bazen düzenli artmıyo

Back
X