Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ogrendiginiz değerin hiç bir önemi yok önemli olan 2 günde bir düzenli artış zaten tahmini 1 haftaya 3000 in üzerine çıkar ve direk keseyi girmeye gidebilirsiniz o zamanEki Görüntüle 3212244 sonucum bu ama en son adet tarihim 21 ocak neden bu kadar düşük acaba geç döllenme mi oldu
Ya ister istemez korku oluyor dış gebelik olursa diye kötü birsey olmaz demiİlk ogrendiginiz değerin hiç bir önemi yok önemli olan 2 günde bir düzenli artış zaten tahmini 1 haftaya 3000 in üzerine çıkar ve direk keseyi girmeye gidebilirsiniz o zaman
Dış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4 gün sonraYa ister istemez korku oluyor dış gebelik olursa diye kötü birsey olmaz demi
Dış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4
Normalde son adet gününe hesapla 5 hafta olması gerekiyordu ama değer düşük olunca korktum internetten vs her yerden baktım geç döllenme olunca da böyle olabiliyormuşDış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4 gün sonra
Sakin olun çok şükür gebesiniz düzenli kan testi verdiğinizde artışı da görürsünüz inşallahNormalde son adet gününe hesapla 5 hafta olması gerekiyordu ama değer düşük olunca korktum internetten vs her yerden baktım geç döllenme olunca da böyle olabiliyormuş
Normal regl olacak gibi ağrılar kramplar oluyordu ama olmadım dün doktora gittim kese görünmedi kan verdim pozitif idrarda silikti zaten sonra olan bu sizde nasıl olduSakin olun çok şükür gebesiniz düzenli kan testi verdiğinizde artışı da görürsünüz inşallah
Belirtileriniz var mıydı?
Bende PCO luyum benimde en son regli tarihim 20 Ocak ..
Sizi böyle görünce yazmak istedim![]()
PCO var mıydı ?Normal regl olacak gibi ağrılar kramplar oluyordu ama olmadım dün doktora gittim kese görünmedi kan verdim pozitif idrarda silikti zaten sonra olan bu sizde nasıl oldu
Normal yumurta tembelliği vardı 1 kızım var buna rağmen ama olmaz diye birsey yok inşallah Rabbim gönlüne göre versin ama bi doktora git illaki birsey yaparlarPCO var mıydı ?
Ben daha hiç gebelik testi bile yapmadım regli günlerim düzensiz olduğu için reglim geceli 13 gün oldu ..
Akıntım anormal şekilde fazla yoğun süt gibi..
Göğüslerde kontrol ettiğimde hassasiyet..
Birde yumurtlama zamanı kanama gördüm ..
Karnıma adet olacakmış gibi kramplar giriyor bilmiyorum![]()
Amin inşallah canım cümlemize inşallahNormal yumurta tembelliği vardı 1 kızım var buna rağmen ama olmaz diye birsey yok inşallah Rabbim gönlüne göre versin ama bi doktora git illaki birsey yaparlar
Regliniz düzenli mi ?Normal yumurta tembelliği vardı 1 kızım var buna rağmen ama olmaz diye birsey yok inşallah Rabbim gönlüne göre versin ama bi doktora git illaki birsey yaparlar
Ara ara düzensiz oluyor sonra düzeliyor sürekli değişiyor inşallah şifa bulursun soğan kürü falan denedin miRegliniz düzenli mi ?
Yok canım soğan kürü denemedim ..Ara ara düzensiz oluyor sonra düzeliyor sürekli değişiyor inşallah şifa bulursun soğan kürü falan denedin mi
Aslında çok iyi mide ilacı kullanıp içsen düzeltirsin bence bi dene ama yinede sen bilirsinYok canım soğan kürü denemedim ..
Deneyen arkadaşlar vardı regli düzensizliği yaptı ve midem de benim ülser var zararlı olduğu için yapmadım..
Yanlış biliyosunuz dış gebelik olunca da bazen düzenli artmıyoDış gebelik kimyasal gebelik bunlar ogrendiginiz değer ile belli olmaz dış gebelikte zaten normal biçimde artış oluyor ancak ultrasonda kese rahim dışında görününce fark ediliyor kimyasal da ise yükselme düzgün olmuyor boş yere kendinizi strese sokmayın 2 gün sonra tekrar kan verin haftaya da kese görmeye gidin ben 34 ile öğrendim adet geçtikten 4 gün sonra