• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar lütfen bakar mısınız?

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
33
Merhaba kızlar ben daha yeni üye oldumda bir konuda bilgi almak istiyorum sizden yardım ederseniz Çok sevinirim.Ben fondöten kullanamıyorum kullandığım zaman cildimde kabuk kabuk görünüyor bunun için ne yapmam gerek sizce yada sizinde başınıza geldimi hiç ne yaptınız çözüm öneriniz varsa lütfen yardım eder misiniz?

Merhaba kızlar ben daha yeni üye oldumda bir konuda bilgi almak istiyorum sizden yardım ederseniz Çok sevinirim.Ben fondöten kullanamıyorum kullandığım zaman cildimde kabuk kabuk görünüyor bunun için ne yapmam gerek sizce yada sizinde başınıza geldimi hiç ne yaptınız çözüm öneriniz varsa lütfen yardım eder misiniz?
fondöten sürmeden önce nemlendirici bir krem sürün cildinize ya da maxfactor'ın 3 in 1 kremini kullanmayı dene hem de çok hafif ve cildine zarar vermez.

Alta baz uygulaman lazım. Yağsız bir nemlendirici olabilir.
Fondöten günlük makyajda çok abartı olmaz mı zaten? Onun yerine bb krem kullanabilirsiniz.

Canım bb krem kullan ben de fondöten kullanamam ama bb kremden çok memnunum

cevaplarınız için teşekkür ederim nemlendiriciyle flanda denedim ama olmuyor.Bir makyaj firmasındaki kızda cildinin üzerinde cilt var dedi o yüzden dedi flormarın 3in cleansıng gel system kullanmamı tavsiye etti 3 lü bir set tonik ve nemlendirici ile beraberinde sizce bu etkili olurmu peki yada bunu kullandınzmı nasıl sizce?

Yüzün sorunluysa önce onu hallet.
Değilse fondoten sürmeden temizleyip nemlendir. Fondoten ucuz bir marka olmasın, sonuçta yüz bu. Süngerle uygula. Sünger hafif nemli olabilir.

Köpük fondöten kullan ben onun dışında bişey sürdüğüm zaman aynı sorunu yaşıyorum

zaten hiç kullanmadım bu zamana kadar günlük makyajda sadce özel günlerde falan kullandım evet ölü deri cok dediler bb krem olarak peki sizce hangi markayı önerirsiniz

zaten hiç kullanmadım bu zamana kadar günlük makyajda sadce özel günlerde falan kullandım evet ölü deri cok dediler bb krem olarak peki sizce hangi markayı önerirsiniz

Yuzunuzu cilt tipinize uygun bir temizleme jeliyle temizleyin...

Temizleme sutu gibi pamukla uygulayacaginiz temizleyiciler ölü katmani arttirir.

Ardindan maden suyuyla kalintilari temizleyin.

Sprey sisesine doldurursaniz yuzunuze sıkabilirsiniz ve gozeneklerinizin acildigini hissedersiniz.

Hem pratik olur hem de maden suyu yapisi itibariyle gergin, isil isil yapar cildinizi.

En kaliteli toniklerden daha etkili, daha saglikli ve daha az maliyetli...

Tamamen kurumadan yine cildinize uygun bir nemlendiriciyle nemlendirin...

Ve yine cilt tipinize uygun aralikla peeling ya da maske uygulayin.

Kullanim sıklıgını cildinizin durumuna gore tayin edebilirsiniz.

Haftada bir kereden fazlasi benim cildime iyi gelmiyor mesela.

Gunluk ve haftalik bu islemlerden sonra sorun kalacagini dusunmuyorum.

Ustune de maybelline bb kremi oneririm.

Cilt tonunuzu esitler ve cildinizi kusursuz gosterir...

cildine peeling yap
fondöten sürmeden öncede nemlendirici , yanlız nemlendiriciyi yarım saat öncesi felan sür , cildin emsin biraz

zemine güneş kremi uygulayın
gerekli, faydalı hem...
ayrıca sabitlemeyi de kolaylaştırıyor
hatta fondöten yerine de max factor creme puff (hem fond hem pudra) tavsiye ederim

Back
X