kızlar lütfen bakarmısınız?prolaktinim yüksek çıktı....

tuxgxra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
51
0
86
Balıkesir
kızlar dün adet oldum ve bu sabah kadın doğum druna gidip hormon testi yaptırdım.sonuçları az önce aldım ve prolaktin hormonum yüksek çıktı 46.9 budeğer çokmu kötü.dr özeline çağırdı bu gün ama ben yarın gidebilicem kısmet olursa ultrasonla bakıcakmış neden acaba.lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.moralim çok bozuksenağlamasenağlama

canım moralini bozma benimde prolaktinim yüksekti ilaç kullandım sıfıra düştü dert etmene gerek yok ilaç tedavisiyle yok olabiliyo hatta tedavi sonrası hamile bile kalabiirsin

canım sağol ya inşallah normale döner ama neden dr bugün gel dediki acaba ultrasonla bakıcam dedi bişeydenmi şüphelendiki o takıldı kafama.inşallah kötü bişey yoktur.bide bideğerimin yanınada çizgi koydu odaHGB 12.71 bunun ne olduğunu biliyormusunuz?

senin değerin çok da yüksek değil merak etme.benim 136 çıktı.dostinex kullandım. birdaha doktora gideceğim.stres yaptıkça yükseliyor bu hormon.

bende bugün ölctürdüm ikinci kez 83.07 cıktı tekrar ilaca başladımbirinci kez ölctürdügümde 53 tü

slm kızlar.bir aydır prolaktin hormonumun düşmesi için ilaç kullandım(dostinex ve agnucaston).bugün ölçtürdüm veeeee 3.67 çıktı.:sm_cool:inşallah tekrar yükselmez:uhm:

slm kızlar.benimde 49.9 du ve dr ilaç vermedi kendi kendine düşmesini bekleyelim dedi ve nitekimde öyle oldu.6 ay sonra doğal yolla hamiş kaldım.bunun tedavisi kesinlikle sizsiniz.sters yapmak yok bebeği kafaya ne kadar çok takarsanız bebek sizden o kadar uzaklaşıyor kızlar.allah en kısa zamanda isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın....

Sevgili Tuğra, Hiç telaş yapma...Benim prolaktin 107 idi..Dostinex kullandım ve yerlerde sürünüyor şimdi. Halaa aynı ilacı kullanıyorum, ama düşük dozda.
Sevgiler

HEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya kızlar bişi sorcam lütfen yardım edin
ben hormon testlerimi normal bir günümde yaptırdım yani adetin 3. günü olması gerekiyomuş
neden adetin 3. günü olamsı gerektiğini bilen varmı ve doğru sonuç alamamışmıyımdır ?????????????*

reglim düzensizleşti diye doktora gittim reglimin 2.günü.ultrasonla baktı ve dediki sağ yumurtalığında 5cm büyüklüğünde kist var.Bir de kan tahlillerine bakalım dedi.Beynimden vurulmuşa döndüm.Çok korktum.Hormon testlerim fsh lh tsh hep iyiydi.Sadece prolaktinim 29.7 çıktı.sınır 25 di.Dostinex diye bi ilaç verdi doktorum.pazartesi ve perşembe günleri dörtte birini iç dedi.Görsen mercimek kadar bi hap.Bir de bunun dörtte birini içeçeğim.Ben hem kisti hem prolaktini 1 hafta kadar çok taktım kafama.Doktor bana dediki kendimde 3 defa kist olayı atlattım her kadında olur dedi.Prolaktin ise stresden çok yükselir dedi.kan verirken eğer stresliysen kafana bişi taktıysan ve uzun yol yürüdüysen yükselebilirmiş.Bir daha kanı sabah 8 ile 10 arasında ver.stres yapma.Ben 1 ay sonra gittim ne kist kalmış ne prolaktin.herdeğerim normaldi.Sadece bir ay sürdü.O yüzden kafana takma hiç önemli bişi değil bu.Birde çocukları çok seviyosan bebek düşünüyosanda yükselirmiş.psikolojik olarak yani.Ama ilaçla kesin düşüyo.Hayatını yaşa... Bişi olmaz..

çünkü en iyi değeri reglin 3.günü veriyo.Adetten sonra ovulasyon süreci başlıyo ve hormonların değişiyo.2.veya 3.günü kan veriliyo.

Mrhb ya ben de anlamis degilim benim 5 gun onceki kan degerlerm nrmlken 6. Gun verip de baktirdgm zaman adet gecikmesimden dolayi dr a gittim prl hormonum ck yuksk ckti. Ne yapacagimi sasirmis bi durumdaym ve bebek de istiyorum byle oluo da bu durumu basariyla neticelendiren bi arkdas var mi yazabilr mi lutfenn..

Merhaba. Benim de prl yuksek cikmisti adetin 3.gunu baktirmistim.doktorum dostinex diye bir ilac verdi. Bir ay kullanma neticesinde prl 1 e kadar dustu neredeyse. Ilaci biraktim o ay hamile kalmisim. Boyle olan cok kisiyiokudum bu sitede. Bana moral olmustu umut olmustu. Umarim ben de sana moral olurum. Allah gonlune gore versin insalaah tez zamanda hamile kalirsin. Tedavini ihmal etme :))

Gercekten cok heyecanlandm simdi. En dayanamadagim sey o mis kokulari :)) kadindogumcu bnden adet duzensizligim oldgundan ve gebelik istedgimden gebelik oncesi testler istemisti onalrin sonclari anca 1hftaya cikarmis yani hftaya bugun tekrr sonucalr icin gidecegim. Insallah bska seyler yoktur dusununce tedirgin olmuyor degilim

Bu araa yazdgin icin ck teskrler :) ben ailemde sorusturdum kimsede gec hamile kalma durumu yok genetik anne tarafimdan ins bn de onlara cekmisimdir yeniym ama yine de genc anne olmayi ck istyrm :)

Bu araa yazdgin icin ck teskrler :) ben ailemde sorusturdum kimsede gec hamile kalma durumu yok genetik anne tarafimdan ins bn de onlara cekmisimdir yeniym ama yine de genc anne olmayi ck istyrm :)
Insallah Allah isteyen herkese nasip eder. Hamile kalana kadar bir gerginlik kaldiktan sonrasi ayri gerginlik ama yine de guzel. Iyi haberlerini almak dilegiyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…