- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm Doktorun sana en doğru bilgiyi verecektir ama Adetin 1 hafta geciktiyse değerinin binlerle ifade ediliyo olması gerekirdi.Bu değer 1 hafta gecikme için olamaz maalesef.Herkese merhaba size birşey danışmak istiyorum bugün gebelik kan testi yaptırdım ve değeri 12.85 çıktı. Adetim 7gün gecikti sizce bu değer normalmi bana az geldi sanki henüz doktorada gitmedim kafam karıştı![]()
Olur inşAllah hayirlisiyla.bak stress yapma o yuzden adetun bile ne kadar duzensiz olmuş.dusunme Allah verir zaten hepsi kismet.ben deniyordum olmuyordu uzuluyordum en son 2aydi hiç takmadim olursa olur dedim.hiç zamani bile gozetlemiyordum.ne zaman adet olucagimi da aklimdan çikarttim.yaşadiğimin keyfine baktim çocuk için yapmadim.ve hiç umidim yokken 1hafta adetim gecikti de ha kismet belki dedim test aldim çift olunca da dra gittim pozitiv olduğunu oğrendim.sizlerde boyle yapin takinca olmuyor gerçekten oyle.Allahim doğru zamani kendisi seçiyor bizler değil.Malesef olmadı kanamam geldi az önce nasip kısmet birdahaki aylara inşallah![]()
Olur inşAllah hayirlisiyla.bak stress yapma o yuzden adetun bile ne kadar duzensiz olmuş.dusunme Allah verir zaten hepsi kismet.ben deniyordum olmuyordu uzuluyordum en son 2aydi hiç takmadim olursa olur dedim.hiç zamani bile gozetlemiyordum.ne zaman adet olucagimi da aklimdan çikarttim.yaşadiğimin keyfine baktim çocuk için yapmadim.ve hiç umidim yokken 1hafta adetim gecikti de ha kismet belki dedim test aldim çift olunca da dra gittim pozitiv olduğunu oğrendim.sizlerde boyle yapin takinca olmuyor gerçekten oyle.Allahim doğru zamani kendisi seçiyor bizler değil.
Evet aynen öyle inşAllah bize Allahim ilk bebeğimizi sağlikli verir sonra senin gibi 2.bebeğimizi bekleriz Amin :)Ya aslında çok takmadım kafama ama belirtiler filan psikolojik olarak kendimi hamile gibi hissettim demekki ondan gecikti adetim bu kadarben çok yaşamıştım onu ve hiç umursamadığım öylesine yaptığım testte çift çizgiyi görmüştüm hamileydim kızım şimdi 1.5 yaşında :) ben nasip olursa ikinci bebeğimi istiyorum ama sanırım stres yapmadan sakince beklemem gerecek :)
Evet aynen öyle inşAllah bize Allahim ilk bebeğimizi sağlikli verir sonra senin gibi 2.bebeğimizi bekleriz Amin :)
kimyasal gebelik gecirmişsin cnm geçmiş olsun, benimde geçen ay öyle olduHerkese merhaba size birşey danışmak istiyorum bugün gebelik kan testi yaptırdım ve değeri 12.85 çıktı. Adetim 7gün gecikti sizce bu değer normalmi bana az geldi sanki henüz doktorada gitmedim kafam karıştı![]()
kimyasal gebelik gecirmişsin cnm geçmiş olsun, benimde geçen ay öyle oldu
İnşAllah Amin.hep dua edelim bir birimize Anneler bize biz Anne adaylari bir birimize :)))İnşallah inşallah Rabbim hamileliğinizi hayırlısıyla tamamına erdirsin isteyen herkese nasip etsin evlat aşkı bambaşka kucağına alınca göreceksin inşallah :))
Nasıl yapıyosunuz bu kafadan atmayı acaba ya ben bi türlü yapamadım da adetime yakın bütün aklım orda oluyoOlur inşAllah hayirlisiyla.bak stress yapma o yuzden adetun bile ne kadar duzensiz olmuş.dusunme Allah verir zaten hepsi kismet.ben deniyordum olmuyordu uzuluyordum en son 2aydi hiç takmadim olursa olur dedim.hiç zamani bile gozetlemiyordum.ne zaman adet olucagimi da aklimdan çikarttim.yaşadiğimin keyfine baktim çocuk için yapmadim.ve hiç umidim yokken 1hafta adetim gecikti de ha kismet belki dedim test aldim çift olunca da dra gittim pozitiv olduğunu oğrendim.sizlerde boyle yapin takinca olmuyor gerçekten oyle.Allahim doğru zamani kendisi seçiyor bizler değil.
Adet olucagin gunu de unut bekleme ne zaman olucağini sen gun aşiri hep birlikte ol.ama zevkle çocuk için değil. Olucak o de zamni var zaten Allah verir de bitti. Dusunme adet ne zaman başlada ne zamn bitti takilma.Nasıl yapıyosunuz bu kafadan atmayı acaba ya ben bi türlü yapamadım da adetime yakın bütün aklım orda oluyo![]()
Canım gün aşırı olduğunda da afedersin zevki kalmıyo ki işin direk çocuk amaçlı yapıyoruz. Yorgun isteksiz bile olsak hu bugün çalışma günü yapmalıyız moduna giriyoruz. Hayırlısı diyorum tabiki Allah nezaman nasip ettiyse o zaman olr ama artık olmasını çok istiyorum. Eksikliğini çok hissediyorumAdet olucagin gunu de unut bekleme ne zaman olucağini sen gun aşiri hep birlikte ol.ama zevkle çocuk için değil. Olucak o de zamni var zaten Allah verir de bitti. Dusunme adet ne zaman başlada ne zamn bitti takilma.
İnşAllah hayirlisiyla olur... Duşunmeyin ya bu bile yeterCanım gün aşırı olduğunda da afedersin zevki kalmıyo ki işin direk çocuk amaçlı yapıyoruz. Yorgun isteksiz bile olsak hu bugün çalışma günü yapmalıyız moduna giriyoruz. Hayırlısı diyorum tabiki Allah nezaman nasip ettiyse o zaman olr ama artık olmasını çok istiyorum. Eksikliğini çok hissediyorum![]()
Desteğin için teşekkürler Rabbim yazdıysa gelir zaten elden gelen bişey yok malesef biz aciz kullarız sadece üzerimize düşeni yapıp bekliyoruz malesef. İnşallah hayırlı zamanda verir tüm bekleyenlereİnşAllah hayirlisiyla olur... Duşunmeyin ya bu bile yeter
Amin aynen oyle her şerde bir hayir var bunu unutma Allahim en iyisini bilir siz rahat olun dua edin ama duşunerek bir şeyleri yapmaya çalişmayinDesteğin için teşekkürler Rabbim yazdıysa gelir zaten elden gelen bişey yok malesef biz aciz kullarız sadece üzerimize düşeni yapıp bekliyoruz malesef. İnşallah hayırlı zamanda verir tüm bekleyenlere