- 25 Haziran 2023
- 59
- 22
- 18
- 27
- Konu Sahibi janseb4545
-
Sağlıklı canım hayırlı olsunBeta hcg
22 Haziran 26.7
26 Haziran 195
Değerlerim nasıl ilerliyor Kızlar
Çok mutluyum inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinSağlıklı canım hayırlı olsun
Gayet güzel artmış, sağlıkla gelsinBeta hcg
22 Haziran 26.7
26 Haziran 195
Amin canım çok teşekkür ederimGayet güzel artmış, sağlıkla gelsin
Benim 46
159
401 nasıl sizcehangi tarih aralığında verdiniz
Tüp bebek mi oldu şimdi durumunuz nedirBeta hcg
22 Haziran 26.7
26 Haziran 195
Yok canım normal gebelikTüp bebek mi oldu şimdi durumunuz nedir
Bebeği kaybettim canım normal yolla olmuştuTüp bebek mi oldu şimdi durumunuz nedir
Görünmesi gerekir canım yolk sacı gördün mü kesenin içindeMerhaba 6+2 yiz. Bugün keseyi gördük gayet iyi büyümüş kesen dedi ama o an heyecandan aklıma gelmedi soramadım bebeği görüyor muyuz diye 2 hafta sonra kalp atışını duymaya gel dedi 6 haftalıkken bebeğin görünmesi gerekmez mi?
Hayır görmedim doktorda yok ya da var demediGörünmesi gerekir canım yolk sacı gördün mü kesenin içinde
Hayırlısı olur inşallah canım kalbini ferah tut Rabbim büyük inşallah sağlıklı gebeliktir ben 6+3 hastalıkken gittim keseyi kalp atışını bebeği gördü 1 hafta sonra gittiğimde bebek ölmüş gelişememiş dedi doktor kürtaj oldum . Sana önerim başka bi doktora daha git muayene ol ayrıntılı bi şekilde sor yorucu bi serüvenHayır görmedim doktorda yok ya da var demedi
Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten çok yıpratıcı bi süreçHayırlısı olur inşallah canım kalbini ferah tut Rabbim büyük inşallah sağlıklı gebeliktir ben 6+3 hastalıkken gittim keseyi kalp atışını bebeği gördü 1 hafta sonra gittiğimde bebek ölmüş gelişememiş dedi doktor kürtaj oldum . Sana önerim başka bi doktora daha git muayene ol ayrıntılı bi şekilde sor yorucu bi serüven
Stres yapma ama Allah ol derse olur biz hiçbişey bilemeyiz dua et hepimiz adına hayırlı sonuçlarını bekliyorum rabbim bebeğini sağsalim kucağına versinHakkımızda hayırlısı olsun gerçekten çok yıpratıcı bi süreç
Amiiin çok teşekkür ederim inşallahStres yapma ama Allah ol derse olur biz hiçbişey bilemeyiz dua et hepimiz adına hayırlı sonuçlarını bekliyorum rabbim bebeğini sağsalim kucağına versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?