Kızlar lütfen bakın gebelik var mı

Kocmelek839

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2021
139
40
48
27
3 4 gündür baş dönmesi ve sürekli uyku hali yaşıyorum sağ kasığımda batma oluyor ani kramplar adetime 4 gün var ama belirtilerden şüphelendim ve test yaptım fakat testi unuttuğum için yarım saat sonra falan hatırlayıp baktığımda böyle çizgi çıktı diğerinde hiçbirşey çıkmıyordu gebelik var mı acaba çok kan verdim bebek için ümitlenmek istemiyorum çok bekledik.birer gün arayla yapılmış testler ilk hayalet çizgi görünüyor sonradan netleşiyor. Üsttekiler 2 3 ay önesime ait son iki test dün ve bugüne ait sizce gebelik var mı :KK43:karartma yaptım
IMG_20211011_163823.webp
IMG_20211011_163427-02.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Karartma yaptığım testin en alttakinin bir üstüde aynı alttaki gibiydi ama dün su damlat dediler silinirse gebelik yok deidler fazla sudan da olmuş olabilir

3 4 gündür baş dönmesi ve sürekli uyku hali yaşıyorum sağ kasığımda batma oluyor ani kramplar adetime 4 gün var ama belirtilerden şüphelendim ve test yaptım fakat testi unuttuğum için yarım saat sonra falan hatırlayıp baktığımda böyle çizgi çıktı diğerinde hiçbirşey çıkmıyordu gebelik var mı acaba çok kan verdim bebek için ümitlenmek istemiyorum çok bekledik.birer gün arayla yapılmış testler ilk hayalet çizgi görünüyor sonradan netleşiyor. Üsttekiler 2 3 ay önesime ait son iki test dün ve bugüne ait sizce gebelik var mı :KK43:karartma yaptım Eki Görüntüle 2931720 Eki Görüntüle 2931719
:( Rabbim gönlüne göre versin inşallah

3 4 gündür baş dönmesi ve sürekli uyku hali yaşıyorum sağ kasığımda batma oluyor ani kramplar adetime 4 gün var ama belirtilerden şüphelendim ve test yaptım fakat testi unuttuğum için yarım saat sonra falan hatırlayıp baktığımda böyle çizgi çıktı diğerinde hiçbirşey çıkmıyordu gebelik var mı acaba çok kan verdim bebek için ümitlenmek istemiyorum çok bekledik.birer gün arayla yapılmış testler ilk hayalet çizgi görünüyor sonradan netleşiyor. Üsttekiler 2 3 ay önesime ait son iki test dün ve bugüne ait sizce gebelik var mı :KK43:karartma yaptım Eki Görüntüle 2931720 Eki Görüntüle 2931719
İdrar fazla damlatılmış gibi. İlk on dakika da çıkan sonuç doğru oluyor. Sonradan bakmışsanız kuruma çizgisi olabilir. Netleştirmek için yarın ilk idrara tekrardan test yapın. Ama üç damla damlatsanız yeterli. Yoksa doğru sonucu alamayabilirsiniz. İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻

İdrar fazla damlatılmış gibi. İlk on dakika da çıkan sonuç doğru oluyor. Sonradan bakmışsanız kuruma çizgisi olabilir. Netleştirmek için yarın ilk idrara tekrardan test yapın. Ama üç damla damlatsanız yeterli. Yoksa doğru sonucu alamayabilirsiniz. İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
4 damla damlattım ilk 10 dakika da çok zor az silik çizgi çıkıyor 1 saat içinde koyulaşıyor o çizgi aylar öncesinde yaptıklarında hiç böyle bişey çıkmayınca acaba dedim insan destek arıyor teşekkür ederim

Sürekli konu açmanız sonucu değiştirmiyor diğer konunuzdaki cevaplar sizi tatmin etmemiş olabilir ama yasak üst üste konu açmak sakın kalıp adetinizi bekleyin bekleyemiyorsaniz kan verin kafaniz rahat etsin teste göre bozuk duruyor test çizgi hep dagilmis

Sürekli konu açmanız sonucu değiştirmiyor diğer konunuzdaki cevaplar sizi tatmin etmemiş olabilir ama yasak üst üste konu açmak sakın kalıp adetinizi bekleyin bekleyemiyorsaniz kan verin kafaniz rahat etsin teste göre bozuk duruyor test çizgi hep dagilmis
Sürekli değil açtığım ikinci konum tatmin olmadığım için değil çok fazla yorum almdığımım için açtım sürekli kam vermekten yoruldum farklı insanlar tarafından bilgilenirim diye düşündüm

Sürekli değil açtığım ikinci konum tatmin olmadığım için değil çok fazla yorum almdığımım için açtım sürekli kam vermekten yoruldum farklı insanlar tarafından bilgilenirim diye düşündüm
Sizi anlayabiliyorum bende sürekli kan vermekten yorulanlardanim. Ama ya sabırla bekleyeceksiniz yada Kan vereceksiniz

3 4 gündür baş dönmesi ve sürekli uyku hali yaşıyorum sağ kasığımda batma oluyor ani kramplar adetime 4 gün var ama belirtilerden şüphelendim ve test yaptım fakat testi unuttuğum için yarım saat sonra falan hatırlayıp baktığımda böyle çizgi çıktı diğerinde hiçbirşey çıkmıyordu gebelik var mı acaba çok kan verdim bebek için ümitlenmek istemiyorum çok bekledik.birer gün arayla yapılmış testler ilk hayalet çizgi görünüyor sonradan netleşiyor. Üsttekiler 2 3 ay önesime ait son iki test dün ve bugüne ait sizce gebelik var mı :KK43:karartma yaptım Eki Görüntüle 2931731 Eki Görüntüle 2931732
Bir hafta olmuş kan verdiniz mi sonucunuz ne güncelleme yapmamışsınız merak etrim açıkçası

Canım yeni gördüm evet hamileyim 5 haftalık haftaya kalp atışını duymaya gideceğiz inşallah dualarınızı eksik etmeyin rabbim her isteyene versin inşallah dualarım hepinizle 😍

merhbalar; kızlar 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay once ıkı tupumude operasyonla actırdım ama yumurtlamada sorun vardı benım neyse normaldede adetlerım 3-4 ayda bır olur .. 1 hafta once test yaparken ıcındekı ıdrar toplama seyı lvaboya dustu bende elımde ıdrarı koydum teste negatıf cıktı ama ara ara sancılar goguslerde asırı buyume sıskınlık ve gaz var .. acaba testı elle yaptıgım ıcın olmamıs olabılırmı 4 yıldır ugrasıyorum test yapmaya korkuyorum artık

Back
X