Kızlar lütfen bakın gebelik var mı

kedi kadin1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
160
30
18
32
Kızlar selam
4 aydır adet olsmıyorum adet sökücü kullandım 1 hafta oldu hala olmadım gebelik ihtimali var mı size
Korunmalı ilişkiye giriyoruz

Kızlar selam
4 aydır adet olsmıyorum adet sökücü kullandım 1 hafta oldu hala olmadım gebelik ihtimali var mı size
4 aydır adet olmuyosanız çoktan belli olurdu hiç mi test yapmadınız? ayrıca korunuyosanız zaten hamile değilsiniz. Bende testi falan attınız sanıp baktım hamilelik var diyebilceğimiz bi belirtiniz yok ki

Kızlar selam
bu surede adet sokturucu kullandıysan recetesız alamayacagından dr a gıttın o da usg de baktı hatta kan tahlılı bıle ıstemıs olabılır? eee sonuc hamıle degılsın dedıler ama sen tatmın olmadın ılacı ıctın olmayınca hala olma ıhtımalım varmı dıye sormaya geldın :) dogru bıldım mı:) hamıle degılsın:)

bu surede adet sokturucu kullandıysan recetesız alamayacagından dr a gıttın o da usg de baktı hatta kan tahlılı bıle ıstemıs olabılır? eee sonuc hamıle degılsın dedıler ama sen tatmın olmadın ılacı ıctın olmayınca hala olma ıhtımalım varmı dıye sormaya geldın :) dogru bıldım mı:) hamıle degılsın:)
Ya doktor bana adette olabilirsin hamilede olabilirsin dedi arafta bıraktı beni

Back
X