- 7 Temmuz 2025
- 38
- 10
- 3
- 47
Dedigin gibi bugün tam pik oldu yarını da değerlendirsek 4 gün üste üste olacak sperm katilesi düşer mi acaba yarın çatlar yarın sabah mı ilişki olsa acaba bilemedimYarın aynı koyulukta olur büyük ihtimalle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedigin gibi bugün tam pik oldu yarını da değerlendirsek 4 gün üste üste olacak sperm katilesi düşer mi acaba yarın çatlar yarın sabah mı ilişki olsa acaba bilemedimYarın aynı koyulukta olur büyük ihtimalle
3 gün değerlendir canım çatlama olana kadar devam et testine sonra gün aşırıya dönDedigin gibi bugün tam pik oldu yarını da değerlendirsek 4 gün üste üste olacak sperm katilesi düşer mi acaba yarın çatlar yarın sabah mı ilişki olsa acaba bilemedim
Teşekkür ederim3 gün değerlendir canım çatlama olana kadar devam et testine sonra gün aşırıya dön
Rica ederim canım sorun olursa yaz geçen ay yaptım ben tecrubelendim birazTeşekkür ederim![]()
Sperm sorunu yoksa sperm kalıtesı düşmez canım spermler 2 -2.5 ay önce uretılıyor . Sorun olmazDedigin gibi bugün tam pik oldu yarını da değerlendirsek 4 gün üste üste olacak sperm katilesi düşer mi acaba yarın çatlar yarın sabah mı ilişki olsa acaba bilemedim
Bu arada bende gece catlamayı görünce tekrar degerlendırdımDedigin gibi bugün tam pik oldu yarını da değerlendirsek 4 gün üste üste olacak sperm katilesi düşer mi acaba yarın çatlar yarın sabah mı ilişki olsa acaba bilemedim
Tamam balım çok sağ olRica ederim canım sorun olursa yaz geçen ay yaptım ben tecrubelendim biraz
Bildiğimiz kadarıyla yok o zaman değerlendiririzzSperm sorunu yoksa sperm kalıtesı düşmez canım spermler 2 -2.5 ay önce uretılıyor . Sorun olmaz
Sonuç belli miBu arada bende gece catlamayı görünce tekrar degerlendırdım
Degerlendır canımBildiğimiz kadarıyla yok o zaman değerlendiririzz
Daha catlama olalı 2 gün oldu .Sonuç belli mi![]()
Hee daha yeni :)) inşallah tutarrDaha catlama olalı 2 gün oldu .![]()
Kızlar merhaba benim testleri de yorumlar mısınız hiçbir bilgim yokdaPik mi kızlar acil
Merhaba canım pik olmaya az kalmışKızlar merhaba benim testleri de yorumlar mısınız hiçbir bilgim yokda![]()
Ne zaman değerlendirmem gerekiyor peki kusura bakmayınMerhaba canım pik olmaya az kalmış
Yumurtlama öncesi 3yada2 gün arayla birliktelik öneriliyor dün boşsa bu akşamı değerlendirebilrsiniz :)))Ne zaman değerlendirmem gerekiyor peki kusura bakmayın![]()
Yani ikisi aynı koyulukta olunca mı yumurta çatlamış oluyor kusura bakmayın çok soru sordum amaYumurtlama öncesi 3yada2 gün arayla birliktelik öneriliyor dün boşsa bu akşamı değerlendirebilrsiniz :)))
İnsallah canımHee daha yeni :)) inşallah tutarr