• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bakın.. Sizce gebelik var mı?

Nursenaozkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2025
4
1
1
27
Kızlar benim şuan regl olmama 2-3 gün var, çok bebek istiyoruz. Bugün bi test yaptım ama yaptığım teste çıplak gözle bakınca çizgi yok flaşla bakınca çizgi görüyorum fotoğraflarını ekliyorum sizde yorumlarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_6166.webp
    IMG_6166.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6161.webp
    IMG_6161.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar benim şuan regl olmama 2-3 gün var, çok bebek istiyoruz. Bugün bi test yaptım ama yaptığım teste çıplak gözle bakınca çizgi yok flaşla bakınca çizgi görüyorum fotoğraflarını ekliyorum sizde yorumlarsanız çok sevinirim
test markası ne silik çizgi var. bir de kaçıncı dk sonra cıktı. 5 ile 10 dk dan sonra ise gecersız yarın bir daha yap.

Test güvenilir bi markaysa ve 10 dk içinde çıktıysa pozitif gözüküyor

Birkaç gün daha bekleyip kan verin derim

Prodoctor kuruma çizgisi bile çıkarmıyor o yüzden gebe olma ihtimaliniz yüksek ama daha çok yenidir adet gecikmesi olursa kan verin 🌸
Bu markanın kuruma çizgisi çıkarmadığını bilmiyordum çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için, biraz daha bekleyip kan vereceğim ama çok heyecanlıyım inşallah ben ve isteyen herkes güzel haberler alırız🤭

Bu markanın kuruma çizgisi çıkarmadığını bilmiyordum çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için, biraz daha bekleyip kan vereceğim ama çok heyecanlıyım inşallah ben ve isteyen herkes güzel haberler alırız🤭
Rica ederim, Amin inşallah haberdar et mutlaka🥹💝

Back
X