Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım sakin ol Allahın izniyle bir şey olmaz. kız kardeşimin yüksek riskli çıkmıştı ve sapasağlam doğurdu yavrusunu. benim hiç risk yoktu ama düşük yaptım. yani hiç tarama testlerine bu kadar önem verme gene ne olacaksa o oluyor inanki. kendini strese sokarsan asıl etkilersin bebeğini
canım sakin ol Allahın izniyle bir şey olmaz. kız kardeşimin yüksek riskli çıkmıştı ve sapasağlam doğurdu yavrusunu. benim hiç risk yoktu ama düşük yaptım. yani hiç tarama testlerine bu kadar önem verme gene ne olacaksa o oluyor inanki. kendini strese sokarsan asıl etkilersin bebeğini
Biliyorum aslında hiç test yapmıcaktım ne olursa olsun dünyaya getirmek istiyorum ama böyle şeyler duyuncada insan çok üzülüyor inan bu saat oldu bir gram uyumadım stresten kusuyorum sürekli
Bende yaptırmıcaktım aslında neden vazgeçtim bilmiyorum en güzelini yapmışsınız Allah uzun ömürler versin sağlıklı bebeğinizle birlikte ultrasonda normal çıktı herşeyim kan değerleri böyle gelince yıkıldım Allah kimseyi evladıyla sınamasın