- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 27
- Konu Sahibi Seymaasmin
Bugün transferimin 3. Günü kaşıklarımda sislikte denmez ama bi sertlik var sizce normal mi böyle bisey yasayan oldu mu kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar
Kaşık ağrısı yaşıyorum canım sormadım bilmiyorum ne yapıcağımi siz hamilemisiniz kaşık ağrısı normal mi acabaCanım cevap vermek için yazdım ama ne yazık ki böyle bir şey yaşamadım. Ben kasık ağrısı yaşamıştım sadece. doktoruna sordun mu bu durumu ?
Evet canım bende 10 temmuz da öğrendim. Şuan 5+6 haftalık hamileyim.kasik ağrısı bende de çok fazla oldu hala da karnım ağrıyor ara ara. Doktorlar normal olduğunu söylüyor panik yapma kırmızı kanaman olmadığı süreceKaşık ağrısı yaşıyorum canım sormadım bilmiyorum ne yapıcağımi siz hamilemisiniz kaşık ağrısı normal mi acaba
Ya çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsınEvet canım bende 10 temmuz da öğrendim. Şuan 5+6 haftalık hamileyim.kasik ağrısı bende de çok fazla oldu hala da karnım ağrıyor ara ara. Doktorlar normal olduğunu söylüyor panik yapma kırmızı kanaman olmadığı sürece
Darısı başına inşallah canımYa çok sevindim senin adına inşallah sağlıcakla kucağına alırsınpeki neler yaptın nasıl geçirdin günleri rica etsem banada anlatirmisin
Bende sürekli yatıyorum ara ara hafif yürüyüşler yapıyorum inşallah darısı hepimize olsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevap için banada dua et olur mu ayın 2si test günümDarısı başına inşallah canım
Doktorum bana ilk 3 gün istirahat önerdi sonrasında normal hayatına donebilirsin dedi. 3 gün genelde yattım tabi arada kan akışı olması için evde yürüyüş yaptım. Sonrasin da sürekli yatmadım ama evden de dışarı çıkmadım canım normal de çalışmam lazım ama ben evden çalıştım bu 12 günlük süreci bu şekilde geçirdim.sebze ve et ağırlıkli beslendim kafeini bıraktım sadece iki bardak çay içtim. Onun dışında doktorun verdiği ilaçları saati saatine kullandım.
Zaten 9. Günün akşamı lekelenmem oldu adet olacağım diye panik yaptım 10. Gün lekelenme ve adet sancım arttı aynı gün test yapıp öğrendim canım.
Bu süre içinde ağır kaldırmamaya özen göster ve sağlıklı besleninşallah senden de güzel haberler alırız
![]()
Ederim canım inşallah sende güzel haberler alacaksınBende sürekli yatıyorum ara ara hafif yürüyüşler yapıyorum inşallah darısı hepimize olsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun cevap için banada dua et olur mu ayın 2si test günüm
Allah razı olsun tamam canımEderim canım inşallah sende güzel haberler alacaksınsonucunu yaz buradan
![]()
Benim de kasık ağrım var ilişkiden 1 hafta sonra başları dün çok vardı kramp şeklinde ağrıdi hamilelik belirtisi mi sizceKaşık ağrısı yaşıyorum canım sormadım bilmiyorum ne yapıcağımi siz hamilemisiniz kaşık ağrısı normal mi acaba
Canım olabilir bizimki tup bebek doğal yolla nasıl olur hiç bilmiyorum ama kaşık ağrısı belirtiBenim de kasık ağrım var ilişkiden 1 hafta sonra başları dün çok vardı kramp şeklinde ağrıdi hamilelik belirtisi mi sizce
Canım benim sağ taraftan yerleştirdiler embriyolarımı hep sağ kasığımda ağrı oluyo seninde mı öyle oldu acabaEderim canım inşallah sende güzel haberler alacaksınsonucunu yaz buradan
![]()
Canım ben ortaya koyuyorlar diye biliyorum hiç sağ sol diye duymadım rahmin üst orta kısmına yolladılar. Keseyi gördüm ama ne tarafa tutunmuş diye sormadım, bir ağrılarım alt karın gibi genel bir ağrıydi bir iki kere sağ kasığıma batma tarzı ağrı girmiştiCanım benim sağ taraftan yerleştirdiler embriyolarımı hep sağ kasığımda ağrı oluyo seninde mı öyle oldu acaba
Anladım canım ben gördüm transferi yaparken sağ tarafa doğru transfer ettiler kendileri söylemediler ama ultrason makinasını sağ tarafa yöneltti embriyolarida o tarafa doğru bıraktı sağ tarafimda hem batma var hem dediğin gibi alt katında ağrı var ara ara bacağıma vuruyo ağrısı yürüyüşüm azaldı diye mi acaba merak ettim kusura bakma senide rahatsız ediyorum hakkını helal etCanım ben ortaya koyuyorlar diye biliyorum hiç sağ sol diye duymadım rahmin üst orta kısmına yolladılar. Keseyi gördüm ama ne tarafa tutunmuş diye sormadım, bir ağrılarım alt karın gibi genel bir ağrıydi bir iki kere sağ kasığıma batma tarzı ağrı
Olur mu canım ne rahatsızlığı istediğin zaman sorabilirsinAnladım canım ben gördüm transferi yaparken sağ tarafa doğru transfer ettiler kendileri söylemediler ama ultrason makinasını sağ tarafa yöneltti embriyolarida o tarafa doğru bıraktı sağ tarafimda hem batma var hem dediğin gibi alt katında ağrı var ara ara bacağıma vuruyo ağrısı yürüyüşüm azaldı diye mi acaba merak ettim kusura bakma senide rahatsız ediyorum hakkını helal et
Ayy inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun sendenOlur mu canım ne rahatsızlığı istediğin zaman sorabilirsinbu saydıklarınin hepsi belirti bende de olmuştu inşallah hamilesindir
![]()
Anladım canım benim teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlar alırızCanım olabilir bizimki tup bebek doğal yolla nasıl olur hiç bilmiyorum ama kaşık ağrısı belirti