M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 29 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #1 Beta hcg testi yaptım 0.9 çıktı hamilelik istemiyorum hamile olabilir miyim ve hcg başlangıç oranları hastaneden hastaneye değişir mi kimileri gebelik yoksa 0.1 görünür diyor lütfen cevaplar misiniz
Beta hcg testi yaptım 0.9 çıktı hamilelik istemiyorum hamile olabilir miyim ve hcg başlangıç oranları hastaneden hastaneye değişir mi kimileri gebelik yoksa 0.1 görünür diyor lütfen cevaplar misiniz
cokbilmiss Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 318 225 53 1 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #2 Marvellc .!.: Beta hcg testi yaptım 0.9 çıktı hamilelik istemiyorum hamile olabilir miyim ve hcg başlangıç oranları hastaneden hastaneye değişir mi kimileri gebelik yoksa 0.1 görünür diyor lütfen cevaplar misiniz Genişletmek için tıkla... 5 altı negatif
Marvellc .!.: Beta hcg testi yaptım 0.9 çıktı hamilelik istemiyorum hamile olabilir miyim ve hcg başlangıç oranları hastaneden hastaneye değişir mi kimileri gebelik yoksa 0.1 görünür diyor lütfen cevaplar misiniz Genişletmek için tıkla... 5 altı negatif