T tuec Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 108 Emoji Skoru 17 Puanlar 28 Yaş 26 6 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #1 Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz
Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 1.503 Emoji Skoru 762 Puanlar 38 6 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #2 tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... 4 haftalıktır anca çok yeni yani 2 güne bir artış takip et
tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... 4 haftalıktır anca çok yeni yani 2 güne bir artış takip et
birtomris “Küçük bir mucize için sabırla, sevgiyle…” Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2025 Mesajlar 1.503 Emoji Skoru 762 Puanlar 38 6 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #3 tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son adet tarihine göre hesapla googledan
tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Son adet tarihine göre hesapla googledan
I ireminsii Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ocak 2026 Mesajlar 1.191 Emoji Skoru 936 Puanlar 38 Yaş 27 6 Mart 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi tuec #4 tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 hafta
tuec .!.: Kızlar bugün adet olmam gerekiyor olmadım test yaptım pozitif kan verdim beta 48,97 çıktı kaç haftalık normal mı yardımcı olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 4 hafta