Kızlar lütfen bana biraz akil verin uykularim kaçıyor kabuslar goruyorum

Humanurrr

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
248
254
18
35
Ben cok zor gunler gecirdim gecen sene 11 cmlik miyom cikolata kisti ameliyati oldum üstüne tuplerim kapaliydi bu yil tüp bebek yaptik cok sukur tuttu suan 5 haftalik hamileyim ama benim suan takıldıgım sey esim de bende akdeniz anemisi tasiyicisiyim pgt yontemiyle tup bebek yaptiramadik çünkü maddi olarak dolar uzerinden cok maliyetli oluyordu ki tutacagini bilsek kesin yaptirirdik ama..cocugumuz yuzde 25 akdeniz anemisi olablir ruyalarima giriyor tup bebegin tuttuguna sevinemedim bile dogru düzgün .3 aylikken amniyosentezle bakilacak bebegime ama ya hasta cikarsa ben onca emek verdim nasil aldiririm onu nasil kıyarım ama aldirmazsam da en fazla 5 yil yaşarmış ilik bulunmazsa ne yapacağım o kadar kötüyüm ki bulantiymis kasik ağrısıymış bunlar umrumda degil Allahım nolur sağlıklı olsun da baska bisey istemiyrm siz olsaniz napardiniz bu durumu yasayan var mi

Canım benm inşallah değildir.Kendini üzmen sonucu değiştirmez bolca dua et.Umarım Sağlıklı bir minik geliyordur :emir_bebek:

Insallah saglikla kucagina alirsin
Bi bilgim yok hastalik konusunda

Ama Allaha birak.
Arkadasimin bebegine %90 down sendromlu alalim dediler. Hamileliginde perisan oldu üzüntüden ama vazgecmedi ne olursa olsun dogum yapacagim dedi ve bebegi cok sukur saglikla doğdu hatta fazlasiylada zeki.

Allah saglik versin bebeğine

Gecen sene ameliyat oldugumda rahmini alabliriz demislerdi o sıralar cok sıkıntı çektim cok sukur iyilestim sonra tüplerin kapali dediler bi yikildim sonra yumurtalik rezervin çok cok az yasim 26 olmasina ragmen dediler oyle bi yikildim sonra akdeniz anemisi tasiyiciliginda ayri bi dert ediyorum bliyorum Allah beni bu konuda sınıyor ama o kadar yoruldum ki nolur dua edin 1 tane cocugumuz olsun yeterli zqten fazlasinda bile gozum yok

Eger ilik bulunamazsa kan veriliyormus onda da demir birikiminden dalaklari sisiyor ve 5 yil icinde olebliyorlarmis Allah esirgesin

Allah esirgesin. Düşünmeyin böyle kötü şeyler. Bebeklikten hasta olup yaslanan insanlar var bu hastalıktan.
Ilk defa duyuyorum sizin dediğinizi.

Sizlerde bu yaşa gelmişsiniz.

Hamileyken olumsuz düşünmek etkiler sizi , nasıl engel olursunuz bilmiyorum fakat olumsuz yazılar okumayın.

B
Allah esirgesin. Düşünmeyin böyle kötü şeyler. Bebeklikten hasta olup yaslanan insanlar var bu hastalıktan.
Ilk defa duyuyorum sizin dediğinizi.

Sizlerde bu yaşa gelmişsiniz.

Hamileyken olumsuz düşünmek etkiler sizi , nasıl engel olursunuz bilmiyorum fakat olumsuz yazılar okumayın.
Biz hasta degiliz taşıyıcı oldugumuz icin sıkıntı olmuyor ama çocuğumuzun yuzde 25 hasta olma ihtimali var Allahim esirgesin

Back
X