kızlar lütfen bana bu konuda yardım edin lütfen yorum yazmadan gecmeyin

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
kızlar bilgilerinizi ne olur paylasın ben 2 hafta önce ilkez burun ameliyatı oldum albümde resmim var benim sorunum masaj yaptıgımda yanlarda kemik oldugunu hissetiyorum bu normel bisemi yani ameliyat olan arkadaslrım sizde böle hissetinizmi? bilgilendirin cok üzülüyorum bazen aglıyorum tecrübeli arkadaslarım yorumlarınızı bekliyorum ve bide kavis kac ay sonra cıkar simdiden yorum yapacak arkadaslarıma tsk ederim

bendede var daha 28 gun oldu çok normal bu.soldakı yok oldu sağdakı var.masajları başlayınca oda gider. şuan kendim sadece hafifden elliyorum zorlamıyorum ama. Geçicek biliyorum.burnun guzel sorunun yok buyutulcekçkavıs verdiyse çıkar.

verdimi vermedim onuda bilmiyorum tam olarak dr güveniyorum zamanla düzelir umarım..

kız sen neyin derdindesin fistik gibi olmuşsun albümde de durmadan yazmissin güzel olmuşmuyum diye olmuşsun harika olmuş burnun sen daha fazla mi kavis istiyordun sislikler indikce kavis belirginlesecektir korkma ben o kadar çok foto baktım ki bu sitede gözlerim bozuldu :) doktorun kim çok güzel burnun

Son düzenleme:

ooo canım ben neler hissettim kıkırdak ekledi elime o top top geliyordu 3 ay olmak üzere daha yeni yeni geçiyor sabretmek lazım

endişelenme benimde çıkıntı çöküntü elime bişiler geliyor,hatta bugün dr umla randevum var..onada soracağım sonrasında hemen yazacağım sana öpüyorum..:)

canım görüstünmü yani masaj yaptıgında yandan kemik hissetiyomuydun ve kanatlarından birinde hafif çöküntü varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…