kızlar bilgilerinizi ne olur paylasın ben 2 hafta önce ilkez burun ameliyatı oldum albümde resmim var benim sorunum masaj yaptıgımda yanlarda kemik oldugunu hissetiyorum bu normel bisemi yani ameliyat olan arkadaslrım sizde böle hissetinizmi? Bilgilendirin cok üzülüyorum bazen aglıyorum tecrübeli arkadaslarım yorumlarınızı bekliyorum ve bide kavis kac ay sonra cıkarsimdiden yorum yapacak arkadaslarıma tsk ederim
bendede var daha 28 gun oldu çok normal bu.soldakı yok oldu sağdakı var.masajları başlayınca oda gider. şuan kendim sadece hafifden elliyorum zorlamıyorum ama. Geçicek biliyorum.burnun guzel sorunun yok buyutulcekçkavıs verdiyse çıkar.
verdimi vermedim onuda bilmiyorum tam olarak dr güveniyorum zamanla düzelir umarım..
geçmiş olsun agrı sızı çok oldumu zormuydu
kızlar bilgilerinizi ne olur paylasın ben 2 hafta önce ilkez burun ameliyatı oldum albümde resmim var benim sorunum masaj yaptıgımda yanlarda kemik oldugunu hissetiyorum bu normel bisemi yani ameliyat olan arkadaslrım sizde böle hissetinizmi? bilgilendirin cok üzülüyorum bazen aglıyorum tecrübeli arkadaslarım yorumlarınızı bekliyorum ve bide kavis kac ay sonra cıkarsimdiden yorum yapacak arkadaslarıma tsk ederim
kızlar bilgilerinizi ne olur paylasın ben 2 hafta önce ilkez burun ameliyatı oldum albümde resmim var benim sorunum masaj yaptıgımda yanlarda kemik oldugunu hissetiyorum bu normel bisemi yani ameliyat olan arkadaslrım sizde böle hissetinizmi? bilgilendirin cok üzülüyorum bazen aglıyorum tecrübeli arkadaslarım yorumlarınızı bekliyorum ve bide kavis kac ay sonra cıkarsimdiden yorum yapacak arkadaslarıma tsk ederim
gereksiz konulara 1000 tane cvp ama şurda yardım istiyosun cvp yok
ooo canım ben neler hissettim kıkırdak ekledi elime o top top geliyordu 3 ay olmak üzere daha yeni yeni geçiyor sabretmek lazım
endişelenme benimde çıkıntı çöküntü elime bişiler geliyor,hatta bugün dr umla randevum var..onada soracağım sonrasında hemen yazacağım sana öpüyorum..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?