• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lutfen bana yardım edın askımız cok manatonlastı:(

NeSlYSeRt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
41
0
86
32
İsviçre
kizlar 5 aydir bi iliskim var ilk 3 ay cok guseldi ama simdi konuscak bise bulamioruz birbirimizi seviyoruz ama konuscak bise yok bu konuda sevgilimle hic tartismadim artik manatonlasioruz die ama biseler yapmam gerekio ne yapayim bana yardim edin ltfnbenneyaptımki

kizlar 5 aydir bi iliskim var ilk 3 ay cok guseldi ama simdi konuscak bise bulamioruz birbirimizi seviyoruz ama konuscak bise yok bu konuda sevgilimle hic tartismadim artik manatonlasioruz die ama biseler yapmam gerekio ne yapayim bana yardim edin ltfnbenneyaptımki

5 ayda monotonlastiysaniz ohoooo..
Ya kuzum senin elinde birazda.
Erkekler zaten fazla sevmez konusmayi.
Sen ac muhabbetleri.
Ne biliyim hic yasadiginiz ilginc olaylar yokmu onlari paylasin..
Isle ilgili okulla ilgili muhabbetler kurun..
Olmadi futbol hakkinda bi kac bilgi topla netten.
Onun tuttugu takimlada ilgili.
Basla artik fatih terim boyle demis, bak su soyle gol atmiskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ah biz bi bi araya gelsek konusacak nelerimiz varda isteesengözlerimebaksanab

daha yeni manatonlastigini soledim msnede bana sole dedi
"sen hala eskısı kdr heyecan verıcı gordukce ıcımı tıtreten o buyuk ask ben ıse hala senın her gorusunde ıbne dedıgın hıyarım :teytey:
icim rahatladi ama elimden gelenide yapiorum galiba sadece bnm korkumdu biliosnuz biz kizlari bole konularda korkariz ins hic manatonlasmayiz:nazar:

"sen hala eskısı kdr heyecan verıcı gordukce ıcımı tıtreten o buyuk ask ben ıse hala senın her gorusunde ıbne dedıgın hıyarım :teytey:
icim rahatladi ama elimden gelenide yapiorum galiba sadece bnm korkumdu biliosnuz biz kizlari bole konularda korkariz ins hic manatonlasmayiz:nazar:

Ooo valla tebrik ederim seninkini..
Guzel laf soylemis.
Soyle biseyde vardir. Insan cok asik oldugu zaman pek konusamaz.
Onunla yanyanayken ne biliyim farkli bisey olur sessiz olunur bazen.
Ama sen takma kafani canim. Monotonlasmiyosunuzyerimseniben

hemen altta sevgilinizin ideal kadını olun başlıklı bir yazı var
illaki bir şeyler yapmak istiyorsan onları yap dicemde her şeyi sen yaparsan sevgilin ne yapacak
o da ayrı mesele ...

heyecan katacak, değişik şeyler yapın, sinemaya gidin(sinemada konusmicaksiniz bak bu size uyarkaydirigubbakcemile3) sevdiginiz, beraber yapılabilecek seyleri konusun, filmlerden bahsedin, piknige gidin, gezmeye gidin, illa oturup konusmak degildir ki iliski..yerimseniben

yha ama bide su var suanda bnm sevgilim turkiyede ve ben almanyada akrabamiz oluyo 4 ay once 1 aylik tatile gitmistim o zmn tanismitik 1 ayimiz cok gusel gecti ve ben buraya geldikten sonra ailelerimiz duydu bana ailem ayrilmami soledi ve ben ayrilmistim ama dayanamadim cok aglamistim ve geri dondum sevgilime bizim askimiz yasak ask gizli yasioruz oda 2 3 ay icinde buraya gelcek bazen sevgilim sole dio bizim belkide bu iliskimizin sonu yok neden simdi bu aski yasayip birbirimize baglaniorz dio cok usuluo ve bende

Yazdıklarınızı bir de Türkçe yazsaymışsınız daha iyi anlayabilirmişiz.. Harfleri eksiltmeden yazarsan daha rahat okuyabiliriz.../B]

Uzak diyarlarda aşkı yürütmek zordur... Aile onaylamıyorsa biraz zor görünüyor sonuçta siz akrabasınız ve ailenizin istememesi gayet normal.... Ya aileyi ikna edeceksiniz, ya da kusura bakma yolları ayıracaksınız.....Ya daaaa kaçak yaşamaya devam edeceksiniz ama evli olamayacaksınız....CADIARZU

Uzak diyarlarda aşkı yürütmek zordur... Aile onaylamıyorsa biraz zor görünüyor sonuçta siz akrabasınız ve ailenizin istememesi gayet normal.... Ya aileyi ikna edeceksiniz, ya da kusura bakma yolları ayıracaksınız.....Ya daaaa kaçak yaşamaya devam edeceksiniz ama evli olamayacaksınız....CADIARZU

suanda ikimizde bise bilmiyoruz dusundukmu icinden cikamiyoruz of of

daha çok erken canım ya:uhm:

hem ilişkiniz monotonlaşmış hemde artık konuşmalarınız arabesk sokak ağzına dönmüş.. ayrılın gitsin derim ben. hem monotonlaşınca ne eksildi hayatınızdan merak ettim? genelde evli çiftler hergün aynı şeyleri yaşıyor olmaktan ve birbirlerinden bir süre sıkılınca ilişkim monotonlaştı derler..sizin ve sevgilinizin beklentiniz ne valla merak ettimCADIARZU

siz her görüştüğünüzde..i..... mi diyorsunuz erkek arkadaşınıza.....
yok canım. sizin ilişki hiçte monoton filan değil. oldukça marjinal hatta:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:

Süper bir ilişki..
Bayıldım şahsen..:lepi:
Monotonluk kim siz kim?
Kıymetini bilin canım aşkınızın..:nazar:cokacimcoook

Yav hangi devirde yaşıyoruz, eskilerin aşkları bitti "Karicim,naalan seni seviyorum, sensiz olemem, çık da bir gül yüzünü göreyim hasret kaldım, hasretinden prangalar eskittim" yerine "höytttt napıyon uleen" hesabı ilişkiler var, o da kendine hakaret etmiş kıza degil zaten kaydirigubbakcemile3 zaman sıkıntı zamanı, eski tad yok ki, herkes aynı, herkesin ilişkisi laylayloooom değil artık (istisnalar hariçç)

bence biraz birbirinizi özleyin..
boyle bir ımkanınız varsa..
hergun değilde 2gunde bir konusun msnde ..
teldede sadece geceleri konusun (bu benım fıkrım)
illaki konusmak sart değil bir online sitede ikinizinde ortak oynayacagınız oyunlar oynayın mesela..
eşim iş için farklı sehırdeyken biz oyle yapıyorzz eee ben butun havadıs su buu senı sevıyorum demelerde bitio Eee onun dedıklerıde bitiyor halıyle..
sonra sureklı takıldımız bi online sitede okey ,tavla oynuyoruz.. ortili tabekü... :D

blmm belkide brz oslememiz gerekiyo ama dun bi patladim simdi iyiyiz degerimi bildigini ve beni sevdigini anladim galiba manotonlasmiyoruz hani bazen insan bu tur seylere takilir biz belkide cicim balim aylarindan yeni ciktik bi iliskiyi surdurmek icin yeni basliyoruz bolede dusunuorum:)

Back
X