Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar 5 aydir bi iliskim var ilk 3 ay cok guseldi ama simdi konuscak bise bulamioruz birbirimizi seviyoruz ama konuscak bise yok bu konuda sevgilimle hic tartismadim artik manatonlasioruz die ama biseler yapmam gerekio ne yapayim bana yardim edin ltfnbenneyaptımki
daha yeni manatonlastigini soledim msnede bana sole dedi
"sen hala eskısı kdr heyecan verıcı gordukce ıcımı tıtreten o buyuk ask ben ıse hala senın her gorusunde ıbne dedıgın hıyarım :teytey:
icim rahatladi ama elimden gelenide yapiorum galiba sadece bnm korkumdu biliosnuz biz kizlari bole konularda korkariz ins hic manatonlasmayiz![]()
Uzak diyarlarda aşkı yürütmek zordur... Aile onaylamıyorsa biraz zor görünüyor sonuçta siz akrabasınız ve ailenizin istememesi gayet normal.... Ya aileyi ikna edeceksiniz, ya da kusura bakma yolları ayıracaksınız.....Ya daaaa kaçak yaşamaya devam edeceksiniz ama evli olamayacaksınız....CADIARZU
kizlar 5 aydir bi iliskim var ilk 3 ay cok guseldi ama simdi konuscak bise bulamioruz birbirimizi seviyoruz ama konuscak bise yok bu konuda sevgilimle hic tartismadim artik manatonlasioruz die ama biseler yapmam gerekio ne yapayim bana yardim edin ltfnbenneyaptımki
"sen hala eskısı kdr heyecan verıcı gordukce ıcımı tıtreten o buyuk ask ben ıse hala senın her gorusunde ıbne dedıgın hıyarım :teytey:
icim rahatladi ama elimden gelenide yapiorum galiba sadece bnm korkumdu biliosnuz biz kizlari bole konularda korkariz ins hic manatonlasmayiz![]()
siz her görüştüğünüzde..i..... mi diyorsunuz erkek arkadaşınıza.....daha yeni manatonlastigini soledim msnede bana sole dedi