Kızlar lütfen bana yardım edin :( sevgilim beni aramıyor, onu aramalı mıyım?

ion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
26
1
3
Ankara
:43::43::43::43::43:

kızlar sevgilim yurt dışında, yaklaşık bir haftadır, gittiğinden beri beni pek arayıp sormuyor, bu durum canıma tak etti. bugün artık mesaj attım senden ayrılmayı düşünüyorum diye. şu anda az işim var tatlım tarzı bir cevap yazdı. deli olmak üzereyim. ne yapayım? onu aramalı mıyım böyle davranmaması gerektiğini söylemeli miyim? yoksa onu aramamalı mıyım? arasa da açmamalı mıyım? :43::43::43:

not: gerçekten yoğun işi olduğunu biliyorum ama tuvalete gitmeye vakit buluyorsa bana da cevap yazabilir diye düşünüyorum :25::25::25::25:

ne yapmam gerek? onunla evlenmeyi düşünüyorum.

kızlar sevgilim yurt dışında, yaklaşık bir haftadır, gittiğinden beri beni pek arayıp sormuyor, bu durum canıma tak etti. bugün artık mesaj attım senden ayrılmayı düşünüyorum diye. şu anda az işim var tatlım tarzı bir cevap yazdı. deli olmak üzereyim. ne yapayım? onu aramalı mıyım böyle davranmaması gerektiğini söylemeli miyim? yoksa onu aramamalı mıyım? arasa da açmamalı mıyım? :43::43::43:

not: gerçekten yoğun işi olduğunu biliyorum ama tuvalete gitmeye vakit buluyorsa bana da cevap yazabilir diye düşünüyorum :25::25::25::25:

Canım tamam aranıp sorulmamak elbette biz bayanları kırıyor.Ama hem onunla evlenmeyi düşünüyorum yazmışsın,yani çok seviyorsun onu anladığım kadarıyla,hem de bir hafta olmuş daha ayrılmayı düşünüyorum diye mesaj yazmışsın.İşlerinin gerçekten yoğun olduğunu da biliyormuşsun.Herşeye rağmen içine kurt düşüyor,neden aramıyor diye düşünüyorsundur anlıyorum ama bence çok aceleci davranma.Ben tanıyorum sevgilimi,illaki arardı,bu işin altında başka bir iş var diyorsan sen arama bakalım şimdilik.O ararsa da açmamazlık etme ama bence.Bir hafta bazı şeyleri anlamak için kısa bir süre.Bakalım ne kadar aramayacak ya da aradığında nasıl konuşacak seninle?Bunları değerlendirmeye çalış.Biraz daha zaman geçtikçe zaten durum anlaşılır gibi geliyor bana.

Cnm valla ben sana şunu söylim ben mişanlıyım nişanlım beni 5 saat aramasa dünyayı dar ederim kaldıki bunu bir hafta tekrar edick ayrılırım sen anası değilsin ne taviz veriyosun kendinden dönmeye yakın aramaya başlar bak gör kapat kapısı damdan düşer gibi tepetakla olsunda görsün birdaha yapamaz bence iyi demişsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm valla ben sana şunu söylim ben mişanlıyım nişanlım beni 5 saat aramasa dünyayı dar ederim kaldıki bunu bir hafta tekrar edick ayrılırım sen anası değilsin ne taviz veriyosun kendinden dönmeye yakın aramaya başlar bak gör kapat kapısı damdan düşer gibi tepetakla olsunda görsün birdaha yapamaz bence iyi demişsin

Ben de öyle düşünüyorum taviz vermemem lazım. Ama dayanamıyorum dün gece geç saatte aradım ama sesi kısıktı muhtemelen açmadı. Ama bir daha aramayacağım.
Bir de şöyle bir durum var ama o ailesini de hiç arayıp soran biri değil. Yani ne yapmam gerek bilmiyorum değerimi anlaması için. Bu kadar ilgisiz olunmaz ki

Ben de öyle düşünüyorum taviz vermemem lazım. Ama dayanamıyorum dün gece geç saatte aradım ama sesi kısıktı muhtemelen açmadı. Ama bir daha aramayacağım.
Bir de şöyle bir durum var ama o ailesini de hiç arayıp soran biri değil. Yani ne yapmam gerek bilmiyorum değerimi anlaması için. Bu kadar ilgisiz olunmaz ki

Ailesiyle ilişkini kıyaslaman başlı başına yanlış bir defa sen anneni gün içinde kaç kere ararsın atıyorm bir belki 2 defa ama özel hayat farklı bizler evleniceğim erkek diye kendimizi şartlayıp ne olursa amenna diyoruz belli bir zmndan sonra kendini erkk yerine koy her dediğine evet diyen alttan alan bir tip var karşında sıkılırsın tartışamazsın bile e doğal olarakta nasılsa burda cepte diye ilgi alaka kesileck özgüven patlaması yaşıyacak gözü açılacak kendine gel topla kendini çok kızıyorm ben nöyle şeylere güçlü ol açma telefonunu şınu düşün yurtdışına giden sen değilsin o şimdi gitti 10 gün sonra dönmiycekmiş gibi yaşıyor orda ama bunun birde dönüşü var işte o dönüşte herşeyin aynı olmadığını gösterrr kaybetmektn korkma senn değerin bu muki sana böyle davranıyor kızdım bak şimdi iyce sen bir bayan olarak çok özeldin kendine gell kuzucummm

Ailesiyle ilişkini kıyaslaman başlı başına yanlış bir defa sen anneni gün içinde kaç kere ararsın atıyorm bir belki 2 defa ama özel hayat farklı bizler evleniceğim erkek diye kendimizi şartlayıp ne olursa amenna diyoruz belli bir zmndan sonra kendini erkk yerine koy her dediğine evet diyen alttan alan bir tip var karşında sıkılırsın tartışamazsın bile e doğal olarakta nasılsa burda cepte diye ilgi alaka kesileck özgüven patlaması yaşıyacak gözü açılacak kendine gel topla kendini çok kızıyorm ben nöyle şeylere güçlü ol açma telefonunu şınu düşün yurtdışına giden sen değilsin o şimdi gitti 10 gün sonra dönmiycekmiş gibi yaşıyor orda ama bunun birde dönüşü var işte o dönüşte herşeyin aynı olmadığını gösterrr kaybetmektn korkma senn değerin bu muki sana böyle davranıyor kızdım bak şimdi iyce sen bir bayan olarak çok özeldin kendine gell kuzucummm

Aynen nihayetinde onu terekdebilirim de ama muhtemelen onu çok sevdiğimi bildiği için buna ihtimal vermiyor. Onu terketmeyeceğimi düşündüğü için böyle umursamaz. Bilmiyorum yine arayıp sormuyorum artık bıktım gerçekten. Erkekler genelde böyle mi kızlar? Anlamıyorum bence beni arayıp sormaması çok zalimce bir davranış. Umursamıyor gibi bilmiyorum. Belki gerçekten ayrılırım ama hata yapmaktan korkuyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Bir daha başka birini böyle sevebilir miyim bilmiyorum :(

samimi biriyse eger ona sesini çok özledim arada bi duyuyum de..ama samimiyetsizse gercekten seni çok sevmiyosa asla arama aslaaa

Mesaj yazma, aramada, bırak işlerini halletsin, işleri bitince senle ilgili Bi sorunu soğukluğu yoksa zaten yazacaktır. Sevgilin sonuçta,

Bide arama ayrıl diyenlere bakma onlar ağır kezbanlık evresinde, akışına bırak,

Bide arama ayrıl diyenlere bakma onlar ağır kezbanlık evresinde, akışına bırak,

Doğru cümleler kurarak konuşalım saygı çerçevesinde bir toplulukta konuşamıyorsak konuşmayalım bence

Aynen nihayetinde onu terekdebilirim de ama muhtemelen onu çok sevdiğimi bildiği için buna ihtimal vermiyor. Onu terketmeyeceğimi düşündüğü için böyle umursamaz. Bilmiyorum yine arayıp sormuyorum artık bıktım gerçekten. Erkekler genelde böyle mi kızlar? Anlamıyorum bence beni arayıp sormaması çok zalimce bir davranış. Umursamıyor gibi bilmiyorum. Belki gerçekten ayrılırım ama hata yapmaktan korkuyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum. Bir daha başka birini böyle sevebilir miyim bilmiyorum :(

Sen neden 2. Planda olacaksın anlamadm ki işi bitince arasın diye yorumlar geliyo nrkadar yoğun olabilir bir insan kaybetme korkusunu alan daha yapmaz ztn

gittiğinden beri beni pek arayıp sormuyor, bu durum canıma tak etti. bugün artık mesaj attım senden ayrılmayı düşünüyorum diye. şu anda az işim var tatlım tarzı bir cevap yazdı.

Ayrılmak istiyorum diye yazdığın da cevap verebildiyse normal şartlarda da vermesi gerek diye düşünüyorum.

Doğru cümleler kurarak konuşalım saygı çerçevesinde bir toplulukta konuşamıyorsak konuşmayalım bence

ben saygılıyım zaten. Üzerine mi alındın anlamadım ?
Burada forumlarda evlilere boşan m sevgililere de ayrıl diye akıl verenlere anlam veremiyorum. Daha 1 haftadır konuşmuyolar. 1 hafta ya. Ve işi var adamın, yurt dışında, az anlayış .
Ben 5 saat konuşmasam ayrılırım falan diyip kezbanlıklar yapılmasın.
Bu kızn sevgilisi belki kızı senin sevgilinden daha çok seviyo. Bilemzsin.

ben saygılıyım zaten. Üzerine mi alındın anlamadım ?
Burada forumlarda evlilere boşan m sevgililere de ayrıl diye akıl verenlere anlam veremiyorum. Daha 1 haftadır konuşmuyolar. 1 hafta ya. Ve işi var adamın, yurt dışında, az anlayış .
Ben 5 saat konuşmasam ayrılırım falan diyip kezbanlıklar yapılmasın.
Bu kızn sevgilisi belki kızı senin sevgilinden daha çok seviyo. Bilemzsin.

Herkesin kendine ait bir görüşü var koskoca kız kendi kararını verebilir buraya yazma amacı fikir almaktır hanımefendi siz köprüden atlıyorsunuz diye hepimizin atlaması gerekmediği gibi aynı görüşü savunmayan insanlara kezban demek kendi aynanızın yansımasıdır kişi kendisi nasıl görüyorsa karşısındakini öyle bilirmiş üzerime alınmaya gerek yok kezban olan ben olmadığım için sorun yaşamıyorum ama burda bir sürü insan fikrimi beyan ederken bu size yakışmamış ve hoş olmamış saygılar

Kızlar tamam çok mutluyum :) aradı konuştuk baya. Özür diledi. İşlerimi erken bitirmek için yoğun çalışıyordum dedi. Gelecek bugün inşallah. Normalde bir hafta daha kalması gerekiyordu ama işlerini halledip erken dönecek çok şükür :)

Benim eşimde yurt dışında çalışıyordu bir hafta önce 3 aylık kurs için geldi canım.
Bizim bebegimizde var ama oda haftada 1 yada 2 defa arıyordu gerçekten yoğundur canım farklı şeyler düşünme ve müsait olduğu anı bildiğinde aramalısın bence sıkma canını :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok sacma dedigin gibi hic mi wc girmiyor 2 dk yazamiyoru mu bana bu tarz seyler cok sacma geliyor ne olursa olsun bi sekilde ulasirsin yada msj atarsin askim kusura bakma cok yogunum mesaj atamicam arayamicam seni diye !

Back
X