Kizlar Lütfen Bana Yardim Edin ??! :::((

böyle acabalarla, endişelerle, ne yaptımlarla ilişki mi yürür, bir şeye alındıysa gelir konuşur yani çocuk oyuncağı mı bu, aranızda iletişimsizlik sorunu var galiba, düzelmeyecek gibiyse hiç uğraşma, değmez :umursamaz:

üzgünüm ama ben bu davranışlarından bitirmek istediği sonucunu çıkardım... sadece dürüst davranamıyor ve bitirmek istediğini direk değilde hareketleriyle belli ediyor belkide snden duymak istiyor.. tabi bu sadece benim fikrim inş böle değildir ve geçici bir durumdur yaşadığınız...
aynen...

Sona varmışsınız siz bence. Kendini hazırlasan iyi edersin. Hayra alamat değil seninde anladığın gibi. Seven adam incinir üzülür diye bu kadar düşüncesiz davranmaz. Emin ol msn ne giremeyişin değildir onun bu davranışlarının altında yatan sebep.
Ya gerçi baktım lise yazıyor profilinde kaç yaşındasın ki sen ve o, okul derken üniversite diyorsun sanmıstım ama liseyse çocuk o daha çocuk senin gibi...:)

Evet lise, haklisin siyamarz :))

Son düzenleme:
BU NASI Bİ İŞDİR BÖLEEE :uhm: BENCE O SİZİ ÇOKTAAN GÖZDE ÇIKARMIŞ 20 GNDR ARAMAZMI İNSAN
YOKSA İLİŞKİNİZİN BOYUTUMU BÖLE...
BENCE ARAYIN VE KNŞUN.

anammm nasıl bir ilişkidir bu...acık acık konuss erkekler anlamaz böyle şeylerden herşeyi pat pat söyle..sor sorustur eger bir ilişki yaşıyorsanız bunu sormaya hakkınızda var...kendini yeme canım ona söyle o kendini yesin...lanet olsun şu erkeklere kararsız erkeklere...

1, sorunu fln olabilir sorsana sorunun mu war fln diye
2,hiç mesaj fln atma bırak yanlız kasın biraz üzerine gitme
3,son olarakta sinirlenmiş olduğunu kızmış olduğunu belli etcek bi msj at
bu üçünden birini yap derim sen seç....

selin_as yok cnm ben ayrilmak istemiyorum ondan :1no2:
konusçam zaten , artik sorarim ben ona dedigin gibi arwen85 .. msj'i attim !!konusacagiz bu durumu

Son düzenleme:
Back
X