Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar arkadaşlar adetime henüz 4 gün var belimde ve kasiklarımda ara ara ağrılar oluyor sık sık idrara çıkıyorum göğüslerim de şişme ve hassasiyet var bazen migde yanması olur acaba hamilemiyim bir umut insan acaba demeden geçemiyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?¿
Canım Allah razı olsun aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin benimkisi bir umut isteİnşallah hamilesindir Can'ım Allah isteyen herkese veresin inşallah
Canım peki sende bu tarz belirtiler görülürdümü acaba ?Bunu anlamanin tek yolu test.hamilelik belirtisi herkeste farkli farklidir çünkü. Ben hamileligimi adetime 7 8 gun varken kan testinde öğrenmiştim
Vakti zamanı var demekki inşallah tez zamanda hamile kalırsın sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsinÇoğu arkadaşım gebelikten önce bu tarz belirtilerinin olduğunu anlatmıştı benimde kafamda yer edindi 2 yıllık evliyim doktora gidiyorum ve hiç bir problemin olmadığını söylüyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da nasip etsin inşallah
İnşallah canım bi umut bekliyorum 4 gün var günler geçmek bilmiyorVakti zamanı var demekki inşallah tez zamanda hamile kalırsın sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin
Valla ben cok fena kasik agrisi ve idrarimi yapamama sorunuyla acile gitmistim yani idrar yolu iltihabim vardi. Serum takacaklardi lavaboya gittim baktim kahverengi leke var yerlesme kanamasi olabilir diye düşündüm doktora soyledim hemen test yaptilar beta hcg 10.6di tabi cok düşüktu reglime daha günüm oldugu icin zamanla artti simdi 2.5 aylik kizim var:) darisi basiniza insallahCanım peki sende bu tarz belirtiler görülürdümü acaba ?
Amin ınsllh Rabbim sana bağışlasn sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahValla ben cok fena kasik agrisi ve idrarimi yapamama sorunuyla acile gitmistim yani idrar yolu iltihabim vardi. Serum takacaklardi lavaboya gittim baktim kahverengi leke var yerlesme kanamasi olabilir diye düşündüm doktora soyledim hemen test yaptilar beta hcg 10.6di tabi cok düşüktu reglime daha günüm oldugu icin zamanla artti simdi 2.5 aylik kizim var:) darisi basiniza insallah
Canım sabırsızlıkla o günü bekliyorum evde ısrar testim var yapmak için kendimi çok zor tutuyorum4 hamilelik geçirdim hepsinde belirti yoktu bazılarında vardı ama asla aynı değildi yani belirtiye bakmayın psikolojik bile olabiliyor bazen siz en iyisi adet günününüzün geçmesini bekleyin kanama olmassa bi test yapın pozitif yada şüpheli çıkarsa birde kan testi yaptırın
Valla ben adet günümü bile beklemeden yapıyordum hatta son gebelikte çok hafif çıktı ikinci çizgi sonra giderek arttı adet günümde lekelenme oldu kan testi yaptırdım pozitif çıktı kanda takip ettim değer 2000 üstü olunca kese gözüküyor kola koşa dr gittim 9 yıllık beklenen bebek ti sonuçta şimdi minnoşum yanımda uyuyorCanım sabırsızlıkla o günü bekliyorum evde ısrar testim var yapmak için kendimi çok zor tutuyorum
Rabbim sana bağışlasın yokluğunu göstermesinn inşallah Rabbim banada hayirlsiyla bir bebis nasip eder
Valla ben adet günümü bile beklemeden yapıyordum hatta son gebelikte çok hafif çıktı ikinci çizgi sonra giderek arttı adet günümde lekelenme oldu kan testi yaptırdım pozitif çıktı kanda takip ettim değer 2000 üstü olunca kese gözüküyor kola koşa dr gittim 9 yıllık beklenen bebek ti sonuçta şimdi minnoşum yanımda uyuyor![]()
Canım çok şükür dün öğrendim güzel haberi 4 haftalık hamileyimHaber yok mu Can'ım