• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen bana yardımcı olabilir misiniz

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
27
Bugün transferim vardı ohss olduğum için iki ay sonrasına ertelendi adetin ikinci günü gel hazırlayım seni dedii kızlar ilk tup bebegim bu benim o yüzden bi bilgim yok iki ay sonra gittiğimde benden ne isticekler ne kadar sürücek ne yapmam gerekiyo

Geçmiş olsun canım.
Adetin ikinci günü gittiğinde ilaç verecekler yine, bi 10 gün sonra transferin gerçekleşir Allah’ın izniyle

Merhabalar aranıza yeni katıldım ben bu ayın 20sınde çatlama iğnesi vuruldum ve dün kanamam geldi çoğu yorumlarla okudum yumurtanın çatlaması duvarların genişlemesi diyor kimide adet kanaması diyor gebelik testi yapcam birazda bekleyim mi yoksa test yapayim mi 11

Merhabalar aranıza yeni katıldım ben bu ayın 20sınde çatlama iğnesi vuruldum ve dün kanamam geldi çoğu yorumlarla okudum yumurtanın çatlaması duvarların genişlemesi diyor kimide adet kanaması diyor gebelik testi yapcam birazda bekleyim mi yoksa test yapayim mi

Back
X