Kızlar lutfen bir akıl verinn :((

ayusugu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
211
44
28
27
canim cok sikkin...Akil akildan ustundur lutfen akil verin.
ben 19 yasindayim uniye gidiyorum.okulda bir cocuk var.cocuktan bir adim dahi yok.Ben cok uzuldim cozemedim bu durumu.Artik kendimden suphelenemye basladim acaba ben mi yanlis anliyorum ama benle beraber 2 arkadasim ona bakmadigim halde cocugun baktigini yakalamislar.Kizlar falan beni baya ikna etti cocukla sohbet et diye? Napayım ben sizce?

Son düzenleme:
Takip falan etmeyin. Konusmaya calismayin. Suratina bakmayin. Ordan bisey cikmaz. Ders calismaniz gereken zamanlari onu dusunerek heba ediyorsunuz.

Takip falan etmeyin. Konusmaya calismayin. Suratina bakmayin. Ordan bisey cikmaz. Ders calismaniz gereken zamanlari onu dusunerek heba ediyorsunuz.
ders ders ders ..19 yaşına gelmişim ders çalışmamında bilincindeyim ki .günümün çoğunu onu düşünerek heba etmiyorum.lütfen yanlıs algı oluşturmayın :((

Sakın fake hesaptan mesaj atma gibi bir yanlış yapma. Zaten neden bakıyorsun dersen sen olduğunu anlar. Hesabını gizlemiş zaten bu çocuk seninle ilgilenmiyor. Belki dikkatini çekmişsindir bakmıştır ama bence senden hoşlansaydı muhakkak karşılığını verirdi.

Suç olabilir, işinden olabilir ondan da mesafe koymuş olabilir

Sakın fake hesaptan mesaj atma gibi bir yanlış yapma. Zaten neden bakıyorsun dersen sen olduğunu anlar. Hesabını gizlemiş zaten bu çocuk seninle ilgilenmiyor. Belki dikkatini çekmişsindir bakmıştır ama bence senden hoşlansaydı muhakkak karşılığını verirdi.
iyide canim benim benim oldugumu anlarsa zaten baktigini kabullenmis olmaz mi ? profilini gizlemesinin sebebi ne olabilir ki onu anlayamadim.ama madem hoslanmiyorsun neden bakiyorsun ?

iyide canim benim benim oldugumu anlarsa zaten baktigini kabullenmis olmaz mi ? profilini gizlemesinin sebebi ne olabilir ki onu anlayamadim.ama madem hoslanmiyorsun neden bakiyorsun ?

Sana öyle gelmiş diyebilir, inkar edebilir. Bence hiç yüz vermeyin eğer size karşı bir ilgisi varsa zaten dönüş yapar.

Sana öyle gelmiş diyebilir, inkar edebilir. Bence hiç yüz vermeyin eğer size karşı bir ilgisi varsa zaten dönüş yapar.
peki instagramdan takip edeyim mi
ya soyle bisey var bugun arkadasim bakti ben bakmadihim halde cocuhun gormus baktigini birde yaninda calisan abisi yasinda birisi var ikisi ayni anda uzzun sure bakaraak bisey konustular .yani cozemiyorum insallah rezil olma gibi bir durumum olmamistir :KK43:( peki instagramdan istek atayim mi ona kendi hesabimdan ?

Hadi ben kendi yanlis anladim arkafaslarim da mi yanlis anladi cikin su algidan ya

Hadi ben kendi yanlis anladim arkafaslarim da mi yanlis anladi cikin su algidan ya
Çıkın şu algıdan ya' .aklın kendine kafiyse, gidişattan eminsen neden akıl istiyorsun? Netice önemli, adam seni arkadaşına paslamış yahu, hoşlanan adam ilk fırsatı teper mi? Senin farketmediğin bi tuhaflık var belki ona bakıyor? Arkadaşlar da gaza getirmeye dedikoduya bayılır, belki iş olsun diye seni gazladılar. Netice nedir, adam sana pas vermemiş, yüzüne bile bakmamış. So that kendine kendine gelin güvey olmak is real.

Back
X