canim cok sikkin...Akil akildan ustundur lutfen akil verin.
ben 19 yasindayim uniye gidiyorum.okulda bir cocuk var.cocuktan bir adim dahi yok.Ben cok uzuldim cozemedim bu durumu.Artik kendimden suphelenemye basladim acaba ben mi yanlis anliyorum ama benle beraber 2 arkadasim ona bakmadigim halde cocugun baktigini yakalamislar.Kizlar falan beni baya ikna etti cocukla sohbet et diye? Napayım ben sizce?
Sakın fake hesaptan mesaj atma gibi bir yanlış yapma. Zaten neden bakıyorsun dersen sen olduğunu anlar. Hesabını gizlemiş zaten bu çocuk seninle ilgilenmiyor. Belki dikkatini çekmişsindir bakmıştır ama bence senden hoşlansaydı muhakkak karşılığını verirdi.
Sakın fake hesaptan mesaj atma gibi bir yanlış yapma. Zaten neden bakıyorsun dersen sen olduğunu anlar. Hesabını gizlemiş zaten bu çocuk seninle ilgilenmiyor. Belki dikkatini çekmişsindir bakmıştır ama bence senden hoşlansaydı muhakkak karşılığını verirdi.
iyide canim benim benim oldugumu anlarsa zaten baktigini kabullenmis olmaz mi ? profilini gizlemesinin sebebi ne olabilir ki onu anlayamadim.ama madem hoslanmiyorsun neden bakiyorsun ?
iyide canim benim benim oldugumu anlarsa zaten baktigini kabullenmis olmaz mi ? profilini gizlemesinin sebebi ne olabilir ki onu anlayamadim.ama madem hoslanmiyorsun neden bakiyorsun ?
ya soyle bisey var bugun arkadasim bakti ben bakmadihim halde cocuhun gormus baktigini birde yaninda calisan abisi yasinda birisi var ikisi ayni anda uzzun sure bakaraak bisey konustular .yani cozemiyorum insallah rezil olma gibi bir durumum olmamistir ( peki instagramdan istek atayim mi ona kendi hesabimdan ?
Çıkın şu algıdan ya' .aklın kendine kafiyse, gidişattan eminsen neden akıl istiyorsun? Netice önemli, adam seni arkadaşına paslamış yahu, hoşlanan adam ilk fırsatı teper mi? Senin farketmediğin bi tuhaflık var belki ona bakıyor? Arkadaşlar da gaza getirmeye dedikoduya bayılır, belki iş olsun diye seni gazladılar. Netice nedir, adam sana pas vermemiş, yüzüne bile bakmamış. So that kendine kendine gelin güvey olmak is real.