Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün adet gecikmemin 2. Gunu kan verdim sonucu ekliyorum 2.3 çıktı yükselir mi. Baş dönmesi mide bulantısı göğüs halkalarının koyulaşması alt karın sertliği var. Boyle olup degeri yukselen oldu mu
Bugün adet gecikmemin 2. Gunu kan verdim sonucu ekliyorum 2.3 çıktı yükselir mi. Baş dönmesi mide bulantısı göğüs halkalarının koyulaşması alt karın sertliği var. Boyle olup degeri yukselen oldu mu
benim de <2 olarak çıktı, 2 gün sonrasında regl oldum fakat yoğun baş dönmem mevcut belki dönemsel olabilir birkaç gün sonra tekrar kan vererek öğrenebilirsiniz sadece maalesef
Bugün adet gecikmemin 2. Gunu kan verdim sonucu ekliyorum 2.3 çıktı yükselir mi. Baş dönmesi mide bulantısı göğüs halkalarının koyulaşması alt karın sertliği var. Boyle olup degeri yukselen oldu
Maalesef gebelik yok . Bahsettiğiniz belirtiler gebelik belirtisi olsaydı değeriniz daha yüksek çıkardı. Belirtileriniz psikolojik değeriniz de buna bağlı stres ve hormon değişikliğinden kayanklı bu rakamda