- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi denizirmakss
-
Yorumunuz için çok Teşekkür ederimAmh'ınız fena değil normal korkulacak bir durum yok.
Merak ediyorum daha önce fsh 11 çıkmış sanırım kendiliğinden mi düştü? Amh değerinie ne dedi doktor. Benim fsh 10.39 çıktı erken menepoz diyecek diye çok korkuyorum.Merhabalar hanımlar biz 10 aydır korunmuyoruz ve maalesef gebelik elde edemedik . 25 yaşındayım ve geçen hafta doktora gittim . Testler yaptı ve tsh, fsh, lh , amh gibi testler yapıldı daha önce amh dışında bütün testler yapılmıştı zaten ilk kez amh yapıldı bugün de internetten baktım sonuçlarım çıkmış doktorum danda randevu almak biraz sıkıntılı olduğu için ayın 29 una bulabildik sıra. Eğer anlayanlarınız varsa test sonuçlarımı yorumlar mısınız lütfen . Hepinize çok teşekkür ederim
Fsh 11 çıktıktan sonra pandemi sürecine girmiştik ve bende evde birşeyler yapayım dedim hayıt otu ve bal Çörekotu tarçını kullandım hangisi düşürdü bilmiyorum ama en son 15 gün önce gittiğimde hepsi normale dönmüştüMerak ediyorum daha önce fsh 11 çıkmış sanırım kendiliğinden mi düştü? Amh değerinie ne dedi doktor. Benim fsh 10.39 çıktı erken menepoz diyecek diye çok korkuyorum.
Amh için ne dedi doktor peki. Seni de yoruyorum kusura bakma içimdeki korkuya engel olamıyorumFsh 11 çıktıktan sonra pandemi sürecine girmiştik ve bende evde birşeyler yapayım dedim hayıt otu ve bal Çörekotu tarçını kullandım hangisi düşürdü bilmiyorum ama en son 15 gün önce gittiğimde hepsi normale dönmüştü
Olur mu hiç ya Estağfirullah bende isterim konuşmak . Amh çok iyi dedi doktor bütün sonuçlar normal eşinin sperm testi yaptırması lazım 2 ay sonra yaptırabilirsininiz dediAmh için ne dedi doktor peki. Seni de yoruyorum kusura bakma içimdeki korkuya engel olamıyorum
Ayy bütün sitelerde erken menopoz demek yazıyodu 10 üstü ağlaya ağlaya bi hal oldum daha yaşım 23 senin değerini görünce umutlandım demek ki hemen karaları bağlamamak gerek yarın acıbademe gidicem artık aşılama falan biseyler yapıcaz yoruldum inankiOlur mu hiç ya Estağfirullah bende isterim konuşmak . Amh çok iyi dedi doktor bütün sonuçlar normal eşinin sperm testi yaptırması lazım 2 ay sonra yaptırabilirsininiz dedi
Aslında bende artık doktora gitmeyi istemiyorum her ay bir umut bekliyorum ve olmuyor hep negatif
Şakın bozma moralini stres o kadar etkiliyor ki anlatamam sana . Bir ayla diğer ay arasında çok fark oluyor demişti doktorum ne kadar süredir olmuyor senin hangi şehittesin bende 25 yaşındayım iki yıldır evliyim ama 10 aydır korunmuyor eşimAyy bütün sitelerde erken menopoz demek yazıyodu 10 üstü ağlaya ağlaya bi hal oldum daha yaşım 23 senin değerini görünce umutlandım demek ki hemen karaları bağlamamak gerek yarın acıbademe gidicem artık aşılama falan biseyler yapıcaz yoruldum inanki
1 yıldır olmuyo hsg falan çektirdim hersey normal hatta geçen ay fsh 9.68 di progesteron testi yapıldı 23 çıktı yani çok kaliteli yumurtlama olmuş dedi ama gebelik oluşmadı istanbuldayım senŞakın bozma moralini stres o kadar etkiliyor ki anlatamam sana . Bir ayla diğer ay arasında çok fark oluyor demişti doktorum ne kadar süredir olmuyor senin hangi şehittesin bende 25 yaşındayım iki yıldır evliyim ama 10 aydır korunmuyor eşim
Ben adanadayım canım dua et bol bol İnan ki Allah bilir herşeyi bak herşey normal ama olmuyor eşinde test yapsın bu kez tıp o kadar ilerledi ki maşallah herşeyin çaresi var şükür moral çok önemli1 yıldır olmuyo hsg falan çektirdim hersey normal hatta geçen ay fsh 9.68 di progesteron testi yapıldı 23 çıktı yani çok kaliteli yumurtlama olmuş dedi ama gebelik oluşmadı istanbuldayım sen
Yaptırdık biraz hareket düşük çıktı ama normal sınırın biraz altı. Yorulduk bittim inanki psikolojik olarak dua etmekten başka çare yok. Bide bu fsh çıktı işte başıma yarın bi yola girecez bakalım çok iyi bir dr buldumBen adanadayım canım dua et bol bol İnan ki Allah bilir herşeyi bak herşey normal ama olmuyor eşinde test yapsın bu kez tıp o kadar ilerledi ki maşallah herşeyin çaresi var şükür moral çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?