Kızlar lütfen birşeyler söyleyin, moral verin bana..

merhaba canım.
ben kendimden yola çıkarak sana yardımcı olmaya çalışacağım.
eşimle lise ikide tanıştık, lise sona geldiğimde sürekli ayrılıp barıştık.
sürekli kavga kıyamet.
en sonunda 3 ay boyunca ayrıldık.
ama ben bu dönemde ne zaman sevgilime kızsam hırsımı test kitaplarından alırdım. kulağıma müziğimi de takar deli gibi test çözerdim.
ağladığım zaman da çok oldu. ağlamaktan uyuyamadığım geceler oldu..
ama ne yaşarsak yaşayalım hep daha çok hırslandım. kendimi derslere verdim.
sonunda da beklediğimden de iyi bir puan alıp istediğim bölüme yerleştim.
kitapları açtığım anda geri kalan düşünceleri kafamdan çıkarıyordum. lütfen sen de bunu dene.

bir arkadaşım da 3 senelik sevgilisinden ayrıldı.
çocuk terketmişti. aynı okuldalardı.
kız sürekli ağlıyordu.
ama sınav bitti ikisi de üniversiteyi kazanınca barıştılar.. çünkü çocuk derslerini etkilemesin diye ara vermek istemiş meğer. şimdi hala birlikteler.

sevgilim zaten ünivde banada dedi ayrılırken senin içinde benim içinde daha iyi olacak diye, ailesiyle ilgili problemleri vardı ama sadece bu; seni seviyorum bitiriyorum demiyorum ama bu bir ayrılık dedi ileride ne olur bilmiyorum ama şuan birlikte olamayız dedi, anlayacağın açık kapı bıraktı bana ama umutlanmak istemiyorum korkuyorum..

aynı durum bende de oluyo yahu mesela sevgilim şu an bodruma tatile gidiyo hemen kitaplara sarıldım dershanede çalışıyorum bol bol etüt maksat kafa dolu olsun :ssz:

sen kaç yaşındasın iş eğitim yinemi hazırlanıyorsun sınava anlamadım ..

Kızlar benim 2 senelik bi ilişkim vardı ve yeni ayrıldık..
Son senem lisede, dershanem başladı annem üniversiteyi kazanmamı okadar çok istiyorki butik dersaneye yazdırdı beni.
Ailem benden çok umutlu; bende çok umutluydum kendimden aslında 1 ay öncesine kadar, o üniversitede neymiş çalışayımda yapamayacağım şey yok deyip durdum kendime, onunla severek ayrılsakta okadar zor geliyor ki sürekli aklımda, derslere odaklanamıyorum tek başıma hiç kalamıyorum şurda okulların açılmasınada kalmış 20 gün yoğun bir tempo bekliyor beni ama motive olamıyorum, durup dururken ağlıyorum, alışmaya çalışıyorum ne yapacağım ben kızlar, çalışma isteğim gitti resmen, dersane başlamadan önce baya bi ilerlemiştim konularda Allahtan dersleri şuan kaçırmıyorum aklımı veremediğim zamanda, ama bu böyle nereye kadar ki..
Ben de üniversiteyi kazanmak çok istiyordum, hala istiyorum ama çok zor günler geçiriyorum lütfen bana moral verin ne olacak halim :'(
Ben yanımda olacağını düşünmüştüm hep bu sene onun ama o yok, halimi gören hocalarım çok iyi olmuş diyorlar bu sene için.
Ama kolaymı ki dolu dolu 2 sene kızlar :''((( ......

canım üniversitede seni öyle bi hayat bekliyorki bunlar neymiş kendimi niye böyle harap etmişim dedirtecek kadar güzel emin ol.Ben şuanda üniversite öğrencisiyim ve lisedeki yaşadıklarıma çocukluk gözüyle bakıyorum.Ve aklın varsa kafanı derslerine ver ne yap ne et iyi bir üniversite kazan hem geleceğini kurtarmış olursun hem üniversiteli olmanın keyfini yaşarsın.

Bak canm bende bu sene lise bitti ama inan aile hayatin okul herseyden onemli sinavi kazanamamak bi.yil daha ayni seyler cok cok zor. Universite yeni bir hayat demek. Otur derisni calis baska sey dusunme

büyüklerin bi sözü vardır koca her zaman bulunur sen ilk önce eline ekmeğini al derler ne kadar da doğru bi sözmüş insan yaşayıp tecrübe ettikçe anlıyo bazı şeyleri
senin şimdi yapacağın tek şey geleceğine odaklanıp ders çalışmak emin ol ileride önüne ne fırsatlar çıkıcak bu günlerine gülüp geçiceksin

Kızlar benim 2 senelik bi ilişkim vardı ve yeni ayrıldık..
Son senem lisede, dershanem başladı annem üniversiteyi kazanmamı okadar çok istiyorki butik dersaneye yazdırdı beni.
Ailem benden çok umutlu; bende çok umutluydum kendimden aslında 1 ay öncesine kadar, o üniversitede neymiş çalışayımda yapamayacağım şey yok deyip durdum kendime, onunla severek ayrılsakta okadar zor geliyor ki sürekli aklımda, derslere odaklanamıyorum tek başıma hiç kalamıyorum şurda okulların açılmasınada kalmış 20 gün yoğun bir tempo bekliyor beni ama motive olamıyorum, durup dururken ağlıyorum, alışmaya çalışıyorum ne yapacağım ben kızlar, çalışma isteğim gitti resmen, dersane başlamadan önce baya bi ilerlemiştim konularda Allahtan dersleri şuan kaçırmıyorum aklımı veremediğim zamanda, ama bu böyle nereye kadar ki..
Ben de üniversiteyi kazanmak çok istiyordum, hala istiyorum ama çok zor günler geçiriyorum lütfen bana moral verin ne olacak halim :'(
Ben yanımda olacağını düşünmüştüm hep bu sene onun ama o yok, halimi gören hocalarım çok iyi olmuş diyorlar bu sene için.
Ama kolaymı ki dolu dolu 2 sene kızlar :''((( ......

Bu kadar hassas bir dönemde sana bunu yapmamalıydı bence...

Üniversite ortamı güzeldir kaliteli bir çevren olursa yani. Önünde yeni bir hayat olacak ve seninle tanışmayı bekleyen bir sürü insan :21: bence onları düşün...

Belki karşına öyle birisi çıkacak ki iyi ki bitmiş diyeceksin kim bilir...

büyüklerin bi sözü vardır koca her zaman bulunur sen ilk önce eline ekmeğini al derler ne kadar da doğru bi sözmüş insan yaşayıp tecrübe ettikçe anlıyo bazı şeyleri
senin şimdi yapacağın tek şey geleceğine odaklanıp ders çalışmak emin ol ileride önüne ne fırsatlar çıkıcak bu günlerine gülüp geçiceksin

doğru herkes söylüyor güleceksin bir gün tüm bunlara diyor ama işte..

Back
X