Kızlar lütfen cevap yazınn:(

ssuu11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
58
0
46
İstanbul
öyle sıkıldım ki artık kendi kendime konuşmaktan.. Bir buraya yazabiliyorum içimdekileri... size danışmak istedim bir konuyu.. biz sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz. Ikımızde açıktan okuyoruz . sevgilimin aile durumu iyi oldğu için ek olarak çalışmaya ıhtıyac duymuyor. Bende bi ara çalıştım bıraktım. Gelyim konuya. Sevgilimin uyku sorunu var. hani öyle böyle değil gerçketen. Nice tartışmalar yaşamışımdır bu sebepten.. o geç yatıp geç kalkmaya alışmış hayatı boyunca.. ben kendimi bildim bileli böyleydim dıyor kendisi. Onu olduğu gibi seviyorum evet hem de çok seviyorum.. Fakat canımı cok yakıyoru bu konu. mesela 1 hafta buluşmadık dıyelim atıyorum.. 1 hafta sonunda buluşurz 2 -3 saat yanyanayız sonra yıne aynı.. kısa sureli buluşmasak da ,uzun süreli bulusmasak da hep aynı sure yanyanayz.. o gec yatıyor gec kalkıyor halıyle bnmlede gec bulusuyor.. ya dıyorum n olur duzeltmeye çalış şu uykunu. en azandan buluşma vakitleri ayarla ..bn dha çok vakıt geçirmek zamnın tadını çıkarmak ıstıyorum bu benm hakkım değil mi. o her kavgada ben böyleyım engel olamıyorum uykum gelmıyor ne yapayım dıyor.. onca kavga gurultuden sonra pekı dedim ustune dusmemeye basladım.. ıkılemıyorum artık ustelemıyorm bırseyı.. şimdide dıyor sen soğudun mu benden.. ya dıyorm ben senı olduğun gibi kabul edıyorm ama hanı çözüşmeyecek birşey değil ne olur sankı bulşma vakıtlerı ayarlasan kndını... içim sıkıldı gunlerdır evdeyım... artık şu hale geldım hanı sankı benım zorumla kalkıyor 2-3 saat dolaştırıyor gezdırıyor sankı bebeğe emzik verır gibi anlamadım kı ne yapaym.......

öyle sıkıldım ki artık kendi kendime konuşmaktan.. Bir buraya yazabiliyorum içimdekileri... size danışmak istedim bir konuyu.. biz sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz. Ikımızde açıktan okuyoruz . sevgilimin aile durumu iyi oldğu için ek olarak çalışmaya ıhtıyac duymuyor. Bende bi ara çalıştım bıraktım. Gelyim konuya. Sevgilimin uyku sorunu var. hani öyle böyle değil gerçketen. Nice tartışmalar yaşamışımdır bu sebepten.. o geç yatıp geç kalkmaya alışmış hayatı boyunca.. ben kendimi bildim bileli böyleydim dıyor kendisi. Onu olduğu gibi seviyorum evet hem de çok seviyorum.. Fakat canımı cok yakıyoru bu konu. mesela 1 hafta buluşmadık dıyelim atıyorum.. 1 hafta sonunda buluşurz 2 -3 saat yanyanayız sonra yıne aynı.. kısa sureli buluşmasak da ,uzun süreli bulusmasak da hep aynı sure yanyanayz.. o gec yatıyor gec kalkıyor halıyle bnmlede gec bulusuyor.. ya dıyorum n olur duzeltmeye çalış şu uykunu. en azandan buluşma vakitleri ayarla ..bn dha çok vakıt geçirmek zamnın tadını çıkarmak ıstıyorum bu benm hakkım değil mi. o her kavgada ben böyleyım engel olamıyorum uykum gelmıyor ne yapayım dıyor.. onca kavga gurultuden sonra pekı dedim ustune dusmemeye basladım.. ıkılemıyorum artık ustelemıyorm bırseyı.. şimdide dıyor sen soğudun mu benden.. ya dıyorm ben senı olduğun gibi kabul edıyorm ama hanı çözüşmeyecek birşey değil ne olur sankı bulşma vakıtlerı ayarlasan kndını... içim sıkıldı gunlerdır evdeyım... artık şu hale geldım hanı sankı benım zorumla kalkıyor 2-3 saat dolaştırıyor gezdırıyor sankı bebeğe emzik verır gibi anlamadım kı ne yapaym.......

En kızdığım konu " seni olduğun gibi kabul ediyorum ".

Acaba sen öyle dediğin için değişmiyor olabilirmi.
Nasıl olsa kabul ediyor olayı.
Ailesi ne diyor bu duruma ?
Hiçmi karışmıyorlar.
O bir erkek ve evlenince nasıl bir sorumluluk alacak ?
Bir erkek maddi durumu iyi bile olsa çalışmalı bence.
İşin zor bacım . Bir an önce iş bulsun ve düzene girsin evlenseniz daha kötü olursunuz :50:

bence sizinle görüşmek istediğinde işiniizin olduğunu söyleyin bir kaç kez o da belki ayak uydurmaya çalışır

ama böyle bir erkekle hayat geçmez benden söylemesi

Sevgiliniz vurdum duymaz ve sorumsuz anlaşılan...
Uykusu olmayabilir geç yatar geç kalkar o kişilerin kendi sorunu ama bir ilişki yaşıyorsa insan randevusu varsa o gün erken kalkar...
Siz bu insanla daha ne kadar devam edersiniz bilemiyorum ama bana çokta gelecek vadeden bir kişi olarak gelmedi yazdıklarınızdan:34:

Ben şuan sevgilin gibiyim sabaha kadar oturup gündüz 2ye kadar uyyabiliyorum.
Ama fark nerde biliyo musun sevgilimle buluşucaksam gündüz 9da açılıyo gözlerim istediğim kadar geç yatmış olayım.
Sırf fazla vakit geçirmek için.
Bence de vurdumduymaz sanırım biraz:44:

Ben evlenince uykucu oldum eşime ayak uydurup erken uyumaya başladım (bu saatte burda olduğuma bakma :1:)
Ama sevgiliyken geç uyumaya alışkındım erken uyuyamazdım yani insanın bünyesi buna lafım yok ama çok net hatırlıyorum 2 saat uyumuş bile olsam şıp diye kalkardım hatta erken kalkar daha çok vakit geçirmek isterdim, bir alarm kursun bu kadar zor değil ya? Tabii fizyolojik bir rhatsızlığı filan yoksa?

bence sende cok bulusmaya ıstekli olma yoksa cook bekler ve cok sınırlerını bozarsın.. ama şimdiden böyleyse,hayatını mahvetme derim :)) hersey senın ıstedıgın gıbı olsun mesela,, hemen tamam olur deme...

İki tarafın da uyku alışkanlığı farklı olunca bu tarz sorunların ortaya çıkması normal, keşke düzeltebilseniz ama nasıl :/

Kızlar cevap verdiğiniz fikirlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim... Kavga etmekten yoruldum pek üzerinde durmuyorum artık bana fizyolojik bi sorun bu ,istiyorum ama olmuyor dedi. Baya kavga ettik biz aylardır .Uzatmadım bende tamam dedim geçen gün. Eskisi gibi takmıyorum kafama.Hayırlısı napim..

eğer çalışmaya başlarsa kendiliğinden düzelir. düzenli bir hayatı olur. çünkü geç uyumak geç kalkmak sosyal hayatı etkiliyor. hem iş hem uyku bir arada yürümez

En kızdığım konu " seni olduğun gibi kabul ediyorum ".

Acaba sen öyle dediğin için değişmiyor olabilirmi.
Nasıl olsa kabul ediyor olayı.
Ailesi ne diyor bu duruma ?
Hiçmi karışmıyorlar.
O bir erkek ve evlenince nasıl bir sorumluluk alacak ?
Bir erkek maddi durumu iyi bile olsa çalışmalı bence.
İşin zor bacım . Bir an önce iş bulsun ve düzene girsin evlenseniz daha kötü olursunuz :50:

zor ki ne zor:( çalışsa uyku düzeni olur ama ailesi çalıştırmıyor gerek duymuyorlar şimdilik .Ailesi uyku durumuna laf etmıyorlar yani benim bildiğim kadarıyla. Annesi uyandırmaya çalışıyorum ama kalkmıyor dedi.. mesela bugun yine geç kalktı sorun etmedım laf etmedım buluştuk geç de olsa ama onun yanında ilk defa bugun sıkıldım... eve geldim içim kötüydü.. neden sarılmıyorsun felan dedi.. seviyorum ama sanırım çok kırgınım o yuzden.. sevmesem bırakırdım kendimi biliyorum.. bı buna aşık oldum sevdi daha once kımseyle boyle bir ilişkim olmadı ciddi düşündüğüm ama işte...

Sevgiliniz vurdum duymaz ve sorumsuz anlaşılan...
Uykusu olmayabilir geç yatar geç kalkar o kişilerin kendi sorunu ama bir ilişki yaşıyorsa insan randevusu varsa o gün erken kalkar...
Siz bu insanla daha ne kadar devam edersiniz bilemiyorum ama bana çokta gelecek vadeden bir kişi olarak gelmedi yazdıklarınızdan:34:

çok nadir erken kalkıyor o da erken yatarsa anca.. onun hayatı boyunca uyku duzenı olmamış oyle alışmış.can çıkar huy çıkmaz demişler ya o misal sanırım.. benim tek dileğim daha fazla zaman geçirmekti,artık konunun ustune düşmüyorum saldım.... boylesi daha ıyı galiba

Bu uyku sorunu huy değil canım.
Gerçekten düzelebilecek bir durum.
Sevgilin çalışmıyor ve erken kalkmasını gerektirecek bir sorumluluğu yok , çalışmadığı için de yorulmuyor aynı zamanda.
Bir süredir işsizim misal. Şuan eşim yanımda mışıl mışıl uyuyor ben ayaktayım , çok geç uyuduğum dan 2 den önce uyanmıyorum.
Hayatımın çok evresinde ne zaman çalışmasam uyku düzenim hep şaştı.
Üzme kendini.
Haklısın daha fazla vakit geçirmek istemekte.
Ama gece uyumayan insan uykusunu almamış oluyor isterse akşama kadar yatsın gündüz uykusu verimsizdir.
Ve bu yüzden istesede uykuya yeniliyor insan çıkamıyor o yataktan.
Ama çalışıp yorulmadan düzene girmez.

Bu uyku sorunu huy değil canım.
Gerçekten düzelebilecek bir durum.
Sevgilin çalışmıyor ve erken kalkmasını gerektirecek bir sorumluluğu yok , çalışmadığı için de yorulmuyor aynı zamanda.
Bir süredir işsizim misal. Şuan eşim yanımda mışıl mışıl uyuyor ben ayaktayım , çok geç uyuduğum dan 2 den önce uyanmıyorum.
Hayatımın çok evresinde ne zaman çalışmasam uyku düzenim hep şaştı.
Üzme kendini.
Haklısın daha fazla vakit geçirmek istemekte.
Ama gece uyumayan insan uykusunu almamış oluyor isterse akşama kadar yatsın gündüz uykusu verimsizdir.
Ve bu yüzden istesede uykuya yeniliyor insan çıkamıyor o yataktan.
Ama çalışıp yorulmadan düzene girmez.

Haklısınız:( yorulmadığı için bünye o halde.. işte ben randevu zamanları da böyle olmasına üzülüyordum ama artık takmamaya çalışıyorum keyfi bilir kendimi çok üzdüm midem küçüldü yemek yiyemz hale geldim.Gelip geçici bir sorun diyerekten boşverdim napaym..

Canım diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum. İşi olsa o şekilde olmaz, bence her erkek çalışmalı istediği kadar parası pulu olsun. Ne demiş Atalarımız "hazıra dağ dayanmaz" .:20: Eğer çalışmak istemiyorsa bu ileride sorun olur. :50: Buluşmalara geç gelmesi durumu da çok yanlış insan sevdiği için erken kalkar ama erkeklerin bazıları vurdum duymaz oluyorlar :31: bence onu uygun bir dille uyar, kırıldığını belirt, inş. aranızdaki sorunları kısa bir sürede çözersiniz :26:

Canım diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum. İşi olsa o şekilde olmaz, bence her erkek çalışmalı istediği kadar parası pulu olsun. Ne demiş Atalarımız "hazıra dağ dayanmaz" .:20: Eğer çalışmak istemiyorsa bu ileride sorun olur. :50: Buluşmalara geç gelmesi durumu da çok yanlış insan sevdiği için erken kalkar ama erkeklerin bazıları vurdum duymaz oluyorlar :31: bence onu uygun bir dille uyar, kırıldığını belirt, inş. aranızdaki sorunları kısa bir sürede çözersiniz :26:[/QUO

Şu an çalışmıyor canım çalışmayı ilerki zamnda düşünuyor .Bu buluşma zamanlarına gelirsek artık üzerinde durmuyorum konunun ,çünkü aşırı tartıştım bu konuda o yuzden güç kalmadı bende de erken kalktığı zamanlarda oluyor ama genelde bu durumda .hayırlısı cnm sağol yorumun için teşekkür ederim

Şu an çalışmıyor canım çalışmayı ilerki zamnda düşünuyor .Bu buluşma zamanlarına gelirsek artık üzerinde durmuyorum konunun ,çünkü aşırı tartıştım bu konuda o yuzden güç kalmadı bende de erken kalktığı zamanlarda oluyor ama genelde bu durumda .hayırlısı cnm sağol yorumun için teşekkür ederim[/QUOTE]

rica ederim canım :42: inş. Herşey gönlünce olur :21:

Back
X