öyle sıkıldım ki artık kendi kendime konuşmaktan.. Bir buraya yazabiliyorum içimdekileri... size danışmak istedim bir konuyu.. biz sevgilimle 1.5 yıldır birlikteyiz. Ikımızde açıktan okuyoruz . sevgilimin aile durumu iyi oldğu için ek olarak çalışmaya ıhtıyac duymuyor. Bende bi ara çalıştım bıraktım. Gelyim konuya. Sevgilimin uyku sorunu var. hani öyle böyle değil gerçketen. Nice tartışmalar yaşamışımdır bu sebepten.. o geç yatıp geç kalkmaya alışmış hayatı boyunca.. ben kendimi bildim bileli böyleydim dıyor kendisi. Onu olduğu gibi seviyorum evet hem de çok seviyorum.. Fakat canımı cok yakıyoru bu konu. mesela 1 hafta buluşmadık dıyelim atıyorum.. 1 hafta sonunda buluşurz 2 -3 saat yanyanayız sonra yıne aynı.. kısa sureli buluşmasak da ,uzun süreli bulusmasak da hep aynı sure yanyanayz.. o gec yatıyor gec kalkıyor halıyle bnmlede gec bulusuyor.. ya dıyorum n olur duzeltmeye çalış şu uykunu. en azandan buluşma vakitleri ayarla ..bn dha çok vakıt geçirmek zamnın tadını çıkarmak ıstıyorum bu benm hakkım değil mi. o her kavgada ben böyleyım engel olamıyorum uykum gelmıyor ne yapayım dıyor.. onca kavga gurultuden sonra pekı dedim ustune dusmemeye basladım.. ıkılemıyorum artık ustelemıyorm bırseyı.. şimdide dıyor sen soğudun mu benden.. ya dıyorm ben senı olduğun gibi kabul edıyorm ama hanı çözüşmeyecek birşey değil ne olur sankı bulşma vakıtlerı ayarlasan kndını... içim sıkıldı gunlerdır evdeyım... artık şu hale geldım hanı sankı benım zorumla kalkıyor 2-3 saat dolaştırıyor gezdırıyor sankı bebeğe emzik verır gibi anlamadım kı ne yapaym.......