Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu testlerin fiyatları gideceğin hastaneye ve senin sigorta durumuna göre değişiyor. Sen testi yaptıracağın bir yer belirleyip tel. açsan en sağlıklı bilgiyi alırsın sanırım. Ama fikir olsun ben kendi ödediğim fiyatı söyleyeyim, dr.um beni özel bir lab.a yönlendirmişti. O lab.da Ankara Düzen lab.'na yaptırıyor testleri. İkili test için 60 lira dörtlü test için 90 lira nakit ücreti idi. Ama bu fiyatların çok değiştiğini biliyorum, ekstra bir para ödemeyen de var 150 lira ödeyen de var. En iyisi gideceğin yere sorman sanırım.
ben özel bir hastaneye gidiyorum ikili ve dörtlü test yaptırdım.ikili 145 tl dörtlü ise 165 tl idi.Daha ucuza yaptıran arkadaşlar var amabenim vakit sorunum olduğundan araştırıp başka bir yere gidemedim.
Bende hisar intercontinental hospital'a gidiyorum 2'li test yaptırdım zaman 200 civarında birşey ödemiştim ama 3'lü test yaptırmadım fiyatı hakkında bilgim yok malesef