Kızlar lütfen çizgiyi görüyorum deyinn :))

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
Kızlar yarım saat sonra o çizgi belirdi ?

Eklentiler

• IMG_0183.webp
    IMG_0183.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG_0177.webp
    IMG_0177.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 278
Evet bunlar biraz gec cikartyo olmazsa cikmaz bn bu testten yaptm 1 gun sakladm yine cikmadi cnm bembeyazdi hayirlisi olsun yarin sabah bi daha yap o daha erken cikacaktr emin ol

canim hafiften var ama yarim saat sonra ciktigi icin aksama dogru bidaha yap bence,normalde 5 dk icinde cikmasi gerek..
testten en az 4 saat once su sivi alimini kes,aslinda en iyisi sabah ilk idrarla yapmak.

Evet bunlar biraz gec cikartyo olmazsa cikmaz bn bu testten yaptm 1 gun sakladm yine cikmadi cnm bembeyazdi hayirlisi olsun yarin sabah bi daha yap o daha erken cikacaktr emin ol
ilk idrarımla yaptım ben bunu ilk başta göremedim gibi oldu koydum 9.15 di saat uyandım 11 bi baktım çizgi var

gerçekten mi? bende daha önce yaptıklarıma bakardım hep ertesi gün falan hiç böyle olmazdı daha adetime 5 gün var..çok heyecanlıyım şuan..

İnşAllah hayırlı bir evladın habercisidir. beklemek zor ama adetiniz geçtikten sonra bence kan verin :) ben de bu testlerden bi ara çok yaptım silik bile çıkmadı :DDDD zalımlar

İnşAllah hayırlı bir evladın habercisidir. beklemek zor ama adetiniz geçtikten sonra bence kan verin :) ben de bu testlerden bi ara çok yaptım silik bile çıkmadı :KK70:DDD zalımlar
ay gerçekten mi ya sizler böyle yaptıkça içim umut doluyor çünkü bi aydır kasık ağrısı çekiyorum kist yok dediler son zamanlarda akıntı göğüs ağrı şikayetlerim başladı ve ateşim hep 37.7

ay gerçekten mi ya sizler böyle yaptıkça içim umut doluyor çünkü bi aydır kasık ağrısı çekiyorum kist yok dediler son zamanlarda akıntı göğüs ağrı şikayetlerim başladı ve ateşim hep 37.7
umutlandırmak adına söylemiyorum bende de ilk belirtiler üşütmüş gibi akıntım artmıştı terlemeler sıcak basması ay fenalık geçiriyordum allahtan hava soğudu çok terlemiyorum :)

Back
X