- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi adli tıpta delil inceler gibi hissediyorum :)
ilk idrarımla yaptım ben bunu ilk başta göremedim gibi oldu koydum 9.15 di saat uyandım 11 bi baktım çizgi varEvet bunlar biraz gec cikartyo olmazsa cikmaz bn bu testten yaptm 1 gun sakladm yine cikmadi cnm bembeyazdi hayirlisi olsun yarin sabah bi daha yap o daha erken cikacaktr emin ol
ya çok güldüm çok tatlısınız :))Kendimi adli tıpta delil inceler gibi hissediyorum :)
gerçekten mi? bende daha önce yaptıklarıma bakardım hep ertesi gün falan hiç böyle olmazdı daha adetime 5 gün var..çok heyecanlıyım şuan..Evet bunlar biraz gec cikartyo olmazsa cikmaz bn bu testten yaptm 1 gun sakladm yine cikmadi cnm bembeyazdi hayirlisi olsun yarin sabah bi daha yap o daha erken cikacaktr emin ol
daha 5 gün var adetimeadetin geçti mi ?
geç döllenme olabilir bende gördüm gibi.hayırlısı inşallah vardır bebişdaha 5 gün var adetime
ya diğer yerlerdende araştırdım herkes olmasa çıkmazdı diyor gerçektende olabilir çünkü daha önce yaptıklarımda bi gün sonra baksam bile çıkmamış oluyordugeç döllenme olabilir bende gördüm gibi.hayırlısı inşallah vardır bebiş
kan testi en garantisiya diğer yerlerdende araştırdım herkes olmasa çıkmazdı diyor gerçektende olabilir çünkü daha önce yaptıklarımda bi gün sonra baksam bile çıkmamış oluyordu
kan testi en garantisi
inşallah vardır bizi haberdar et :)aynen canım iyi dilekleriniz için teşekkür ederimm
etmem mii:) Allah daha iyilerini size nasip etsin inşallah..inşallah vardır bizi haberdar et :)
ay gerçekten mi ya sizler böyle yaptıkça içim umut doluyor çünkü bi aydır kasık ağrısı çekiyorum kist yok dediler son zamanlarda akıntı göğüs ağrı şikayetlerim başladı ve ateşim hep 37.7İnşAllah hayırlı bir evladın habercisidir. beklemek zor ama adetiniz geçtikten sonra bence kan verin :) ben de bu testlerden bi ara çok yaptım silik bile çıkmadıDDD zalımlar
umutlandırmak adına söylemiyorum bende de ilk belirtiler üşütmüş gibi akıntım artmıştı terlemeler sıcak basması ay fenalık geçiriyordum allahtan hava soğudu çok terlemiyorum :)ay gerçekten mi ya sizler böyle yaptıkça içim umut doluyor çünkü bi aydır kasık ağrısı çekiyorum kist yok dediler son zamanlarda akıntı göğüs ağrı şikayetlerim başladı ve ateşim hep 37.7