- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi denizdeniz06
Var kız var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gebelik 5 üstü pozitif diye biliyorum..sonuç 5.74 çıktı canım
ay cidden mi şuan çok sevindim..inşallah dediğin gibidir ya..Yeni gebelik 5 üstü pozitif diye biliyorum..
Bat ne zaman?ay cidden mi şuan çok sevindim..inşallah dediğin gibidir ya..
8 ekimBat ne zaman?
yok normal bi test ama 2.çizgi yarımsaat sonra falan silik olarak çıktı hemen çıkmamıştı arkadaşlarımın ısrarı üzerine aldırdım kanıYaptığın test hassas test mi ? İlk defa 5 de silik çizgi gördüm..
İki gün sonra tekrar kan cer canım ve bir doktora göster...tebrikler...inşallah sağlıklı ilerler..yok normal bi test ama 2.çizgi yarımsaat sonra falan silik olarak çıktı hemen çıkmamıştı arkadaşlarımın ısrarı üzerine aldırdım kanı
inşallah çok teşekkür ederim iyi dileğiniz içinİki gün sonra tekrar kan cer canım ve bir doktora göster...tebrikler...inşallah sağlıklı ilerler..
düşündürü derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı canım5 kusur cikmasi dusundurucu. Yine fazla umut baglama ama gun asiri tekrarlat canim.
düşündürü derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı canım
hmmm anladım canım.Kusurat olunca 5'in ustu olmus oluyor ya ondan dedim.
Cnm test bozuk galiba sen tekrar yarin yap istersen.ins hamilesinKızlar yarım saat sonra o çizgi belirdi ?