Kizlar lütfen cvp verin

Hamilelik

• Hamile

OY: 2 100,0%
  • Bebek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

SekerUmut

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
30
7
16
31
Kizlar ben 5 gün önce yumurtlama günümde iliskiye girdim esimle ve eger hamile kaldiysam yarin yerlesme olacak sizde simdiden hamilelik belirtileri olabilirmi?

Yok canım naptin daha erken belirti araman için adetine yakın belirti olur ama kimisinde hiç bir belirti olmayabilir

Kizlar cvp icin cok tsk ederim
Bi an cok koktum daha yeni bi sayfada eski usul hamilelik testi ici,affedersinizde ota parmagi vajinaya koyun ve eger elinize sert birsey degerse oo rahimdir ve hamile degilsiniz ama yumusak ise kamilesiniz diye yaziordu ve ben uyguladim benim elime sert birseyler dokandi sonra üzüldüm tutmadimi diye

Kizlar cvp icin cok tsk ederim
Bi an cok koktum daha yeni bi sayfada eski usul hamilelik testi ici,affedersinizde ota parmagi vajinaya koyun ve eger elinize sert birsey degerse oo rahimdir ve hamile degilsiniz ama yumusak ise kamilesiniz diye yaziordu ve ben uyguladim benim elime sert birseyler dokandi sonra üzüldüm tutmadimi diye
naptın yapma öyle şeyler :D ama haklısın insan merak ediyor tabi sadece sabır lazım bu süreçte kendine başka uğraşlar bul bence kafanda sürekli bu olmasın yoksa insan kendini dinlemeye başlıyor ve her şeyi belirti sanıyor sonuç olumsuzsa haddinden fazla üzülüyor bu sefer.

Back
X