Kızlar lütfen dua edin☺☺😚

Antisosyalkelebek

Aman banane
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2020
1.063
1.073
83
Adetim 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez ve düzenlidir inşallah hamileyimdir Allahım inşallah adet olmam🥲kızlar sizde dua edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Adetim 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez ve düzenlidir inşallah hamileyimdir Allahım inşallah adet olmam🥲kızlar sizde dua edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim de bu sabah itibariyle 2 gun gecikmem var. Ümidim yok gebelikle ilgili. Ama senin icin dua edeyim. Insallah bebeğin vardir karninda. Insallah çift çizgi görürsün. Test yaptin mi hiç?

Yok bekliyorum ya yapmıcam hemen. Senin neden umudun yok
Geçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.
Bu ay belim agriyor sancim var adet gibi. Dun aksam lekelenme geldi normal normal kan seklinde. sonra seffaf akıntıya dönüştü. Goguslerimde bir sey yok. Ates ölçümü yapiyorum her sabah. Normal ısıda çıkıyor. Bebek olsa yüksek cikar.

Geçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.
Bu ay belim agriyor sancim var adet gibi. Dun aksam lekelenme geldi normal normal kan seklinde. sonra seffaf akıntıya dönüştü. Goguslerimde bir sey yok. Ates ölçümü yapiyorum her sabah. Normal ısıda çıkıyor. Bebek olsa yüksek cikar.
Ya beni 2 3 gündür ateş basıyor neden acaba ateş ölçerde yok evimde kaldı evde de değilim

Ya beni 2 3 gündür ateş basıyor
Benimde geçen aç aynısını yaşadım adete 10 gün kala göğüs ağrısı sık sık idrar lekelenme göğüs uçlarının kahverengileşmesi ama adet olmuştum

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu ay ateş ölçme yöntemine başladım adetin 3. Gününden beri ölçüyorum ama tablomu anlayamadım

Eklentiler

• 56EBCEC2-BAAC-4697-8B0D-0319F0F1E786.webp
    56EBCEC2-BAAC-4697-8B0D-0319F0F1E786.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 71
Back
X