- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Adetim 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez ve düzenlidir inşallah hamileyimdir Allahım inşallah adet olmam
kızlar sizde dua edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu sabah itibariyle 2 gun gecikmem var. Ümidim yok gebelikle ilgili. Ama senin icin dua edeyim. Insallah bebeğin vardir karninda. Insallah çift çizgi görürsün. Test yaptin mi hiç?Adetim 1 gün gecikti normalde hiç gecikmez ve düzenlidir inşallah hamileyimdir Allahım inşallah adet olmamkızlar sizde dua edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok bekliyorum ya yapmıcam hemen. Senin neden umudun yokBenim de bu sabah itibariyle 2 gun gecikmem var. Ümidim yok gebelikle ilgili. Ama senin icin dua edeyim. Insallah bebeğin vardir karninda. Insallah çift çizgi görürsün. Test yaptin mi hiç?
Geçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.Yok bekliyorum ya yapmıcam hemen. Senin neden umudun yok
Ya beni 2 3 gündür ateş basıyor neden acaba ateş ölçerde yok evimde kaldı evde de değilimGeçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.
Bu ay belim agriyor sancim var adet gibi. Dun aksam lekelenme geldi normal normal kan seklinde. sonra seffaf akıntıya dönüştü. Goguslerimde bir sey yok. Ates ölçümü yapiyorum her sabah. Normal ısıda çıkıyor. Bebek olsa yüksek cikar.
Ates ölçmeyi şimdi yapamazsin zaten. Regl biter bitmez baslaman, standart vücut isini bilmen gerekirdi.Ya beni 2 3 gündür ateş basıyor neden acaba ateş ölçerde yok evimde kaldı evde de değilim
Ya beni 2 3 gündür ateş basıyorGeçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.
Bu ay belim agriyor sancim var adet gibi. Dun aksam lekelenme geldi normal normal kan seklinde. sonra seffaf akıntıya dönüştü. Goguslerimde bir sey yok. Ates ölçümü yapiyorum her sabah. Normal ısıda çıkıyor. Bebek olsa yüksek cikar.
Benimde geçen aç aynısını yaşadım adete 10 gün kala göğüs ağrısı sık sık idrar lekelenme göğüs uçlarının kahverengileşmesi ama adet olmuştumGeçen ay kimyasal gecirdim. Hamile kalsam hangi belirtiler yaşayacağımı ogrendim. Gecen ay adete 1 hafta kala goguslerim agrimaya basladi. Adet olacak gibi sanci yasadim. Pembe turuncu lekelenmeler oldu. Kremsi akıntı oldu. Gebeliği de aklimdan çıkarmıştım. Hiç onemsemedim oyle oldu.
İşte bugün olmam lazımdı olmadım hiç gecikmez kendimi bildim bileli ama bi yandan da olucakmuşım gibi hissediyorum bakalım hayırlısıAtes ölçmeyi şimdi yapamazsin zaten. Regl biter bitmez baslaman, standart vücut isini bilmen gerekirdi.
Ne zaman test yapmayi planliyorsun?İşte bugün olmam lazımdı olmadım hiç gecikmez kendimi bildim bileli ama bi yandan da olucakmuşım gibi hissediyorum bakalım hayırlısı
En az 4 5 gün geçsin diyorumNe zaman test yapmayi planliyorsun?
Hayırlısi olsun insallah, guzel haberlerini bekliyorum. Ben regl oldum bütün dualarim sanaEn az 4 5 gün geçsin diyorum
İnşallah bakalım adet olucakmuşım gibi hissediyorum kasıklarımda ağrı var ama hayırlısı. İnşallah tez zamanda sizede nasip olurHayırlısi olsun insallah, guzel haberlerini bekliyorum. Ben regl oldum bütün dualarim sana![]()
Ne için yapıyorsun ki yumurtlama bulmak içinmiMerhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu ay ateş ölçme yöntemine başladım adetin 3. Gününden beri ölçüyorum ama tablomu anlayamadım
Hayırlısi olsun insallah, guzel haberlerini bekliyorum. Ben regl oldum bütün
Hala olmadım hastaHayırlısi olsun insallah, guzel haberlerini bekliyorum. Ben regl oldum bütün dualarim sana![]()
Ben de oldum sanmistim olmamisim. Lekelenme olmus sadece. Ben de olmadim yaniHala olmadım hasta
Ya inşallah olmayız bende de sarımtrak leke var azcık yani bakalım yarınla 4 gün gecikicek ama yarın bi tesr yapmayı düşünüyorumBen de oldum sanmistim olmamisim. Lekelenme olmus sadece. Ben de olmadim yani![]()
Evet bugünde 36.4 çıktı ne zmn yumurtladım anlamıyorumNe için yapıyorsun ki yumurtlama bulmak içinmi
Canım ovulaston testi yapsanaEvet bugünde 36.4 çıktı ne zmn yumurtladım anlamıyorum