• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen fikir verin bana!!!!

basakhardal

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
19
0
16
İzmir
Kızlar, 4senelik bir ilişkim var.. Herşey çok güzel evlilik yoluda ilerliyoruz.. Fakat benim yapım gereği duygusalımdır her kadın gibi, şımartılmak ,süprizler , heyecanlar istiyorum.. Sevgilim ilişkimizin hiçbir anında bana şimdiye kadar hiç süpriz yapmadı, hiç çiçek almadı, önemli günlerimiz için hiç özel bir çaba sarfetmedi.. Ben de onun bu yapısına karşın çok romantiğimdir.. Onu çok mutlu ederim ve her zaman benle olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirir sadece sevgisindende çok eminim ama bende yapım gereği içten içe
hep beklenti içerisindeyim maddi asla değil ama manevi şeyler. Durumu da iyi maddi süprizde yapar ama benim mutlu olcağım şeyler daha çok manevi şeyler.. İstiyorum ki buluştğumuzda en azından 1 kere elinde bir deemet papatyayla gelsin, sırf mutlu olayım diye küçük bişeyler yapsın istiyorum.. İçimde çok ukte kaldı bu durum ve artık daha da çok rahatsız ediyor beni, çevremdeki tüm arkadaşlarımın sevgilileride inatmış gibi çok romantikler, akıl almaz süprizler heyecanlar yaşıyolar özeniyorum bir yandanda.. ve bu durum düşündürmeye başladı beni kendimi kötü hissetmeye başladım..

gercekten bazıları böyle önceleri bnde cok uzulurdum ama napıyım seviyorum boşver beklemeyiver dedim kmseye zorla bişey yptrmazsın içinden glmeli böyle şeyler ...:26:

Bunları sevgilinle paylaştın mı? söylemelisin bu düşünceleri, bazı erkekler böyle olabiliyor. Belkide evli olmadığınız için bazı şeyleri yapmıyordur. Evlenince daha faarklı olabilir. Ama genede bu isteklerinizi söyleyin. sonuçta evlendiğiniz zamanda isteğiniz olsa saklamamalısınız. Ya da buluşmaya gideceğiniz gün telefonda bana gelirken çiçek alırmısın canım de. Ne olacak sen iste. bakalım belki anlaar.

Canım bir sonraki buluşmanızda elinde papatyalarla sen git?
Aşkım seninle hadi seviyor,sevmiyor oynayalım de:1:
Sonraki buluşmaya da sen getir oyunumuza devam edelim de:1:

Kızlar, 4senelik bir ilişkim var.. Herşey çok güzel evlilik yoluda ilerliyoruz.. Fakat benim yapım gereği duygusalımdır her kadın gibi, şımartılmak ,süprizler , heyecanlar istiyorum.. Sevgilim ilişkimizin hiçbir anında bana şimdiye kadar hiç süpriz yapmadı, hiç çiçek almadı, önemli günlerimiz için hiç özel bir çaba sarfetmedi.. Ben de onun bu yapısına karşın çok romantiğimdir.. Onu çok mutlu ederim ve her zaman benle olduğu için çok mutlu olduğunu dile getirir sadece sevgisindende çok eminim ama bende yapım gereği içten içe
hep beklenti içerisindeyim maddi asla değil ama manevi şeyler. Durumu da iyi maddi süprizde yapar ama benim mutlu olcağım şeyler daha çok manevi şeyler.. İstiyorum ki buluştğumuzda en azından 1 kere elinde bir deemet papatyayla gelsin, sırf mutlu olayım diye küçük bişeyler yapsın istiyorum.. İçimde çok ukte kaldı bu durum ve artık daha da çok rahatsız ediyor beni, çevremdeki tüm arkadaşlarımın sevgilileride inatmış gibi çok romantikler, akıl almaz süprizler heyecanlar yaşıyolar özeniyorum bir yandanda.. ve bu durum düşündürmeye başladı beni kendimi kötü hissetmeye başladım..

Uğraşmana degmez...tecrübeyle sabittir..sevgiliyken bile yapmıyorsa işin çok zor ...harbiden made ın odunluk yaniii...
demek ki sende onu böyle sevicen...dene diyen olmuş...zor be yaa çok zorrr:))

Canım bir sonraki buluşmanızda elinde papatyalarla sen git?
Aşkım seninle hadi seviyor,sevmiyor oynayalım de:1:
Sonraki buluşmaya da sen getir oyunumuza devam edelim de:1:

Buna bayıldımm haha utanır belki dimi ama :)))))

kotu hıssetmekle haklısın canım bence bu konuyu ona acmalısınn..

Ona açtım bu konuyu canım işte yapım bu diyor, işin en kötü yanı bu tarz süprizleri hoş bulmadığı gibi yapanlarıda pek tasvip etmiyor:)

Bir odunda bende var ablacım. Çözüm yok maalesef :ssz:

Of odun valla gerçekten bunlar :D
Bunları sevgilinle paylaştın mı? söylemelisin bu düşünceleri, bazı erkekler böyle olabiliyor. Belkide evli olmadığınız için bazı şeyleri yapmıyordur. Evlenince daha faarklı olabilir. Ama genede bu isteklerinizi söyleyin. sonuçta evlendiğiniz zamanda isteğiniz olsa saklamamalısınız. Ya da buluşmaya gideceğiniz gün telefonda bana gelirken çiçek alırmısın canım de. Ne olacak sen iste. bakalım belki anlaar.

Evet canım paylaştım söyledim pek bişey değişmiyor açıkçasıı:(
gercekten bazıları böyle önceleri bnde cok uzulurdum ama napıyım seviyorum boşver beklemeyiver dedim kmseye zorla bişey yptrmazsın içinden glmeli böyle şeyler ...:26:

Evet canım içinden gelmeli önemli olan da o, ben söyledim diye de alsın istemiyorum ama yapısı bu değiştiremem sanırım artık:(
Bazı erkeklerin yapısı öyle oluyor galiba :44:

Malesefki canım malesef, bide benim gibi duygusal birinin sevgilisi böyle olunca tam bir dert :)

Sizinde eşiniz böylemi:)
evet,,,zaten ikimizde romantik degiliz...olmaya calışsada komik oluyor...milat olan günleri takmaz beyzadem...ama berabEr yaşanması keyiflidir.rahat ,iyi bir insandır...gezmeyi sever.çok zor hayır der...eger hali varsa muhakkak güzel bİr şeyşer yapalım ister...hiç üşenmez saatlerce araba kullanır...bizi oradan oraya taşır...ama gelgelelim d.günü evlilik yıldönümÜ vs çogu zaman unutur.
hediye alsada vasat şeyler alır.yani seçmeyi beceremez bir türlü ...ki ben çok fazla şeyi takip ederim,hobim boldur...okurum...kolay lokmayım yani:))öyle altın inci sevmem...manevi degeri yüksek beni düşünüp aldıgı bir şeyler olsun isterim.olmaz:))

bende her yıl erkenden kendim istedigimi alıyorum...ya telefonum bozuluyor,ya evdeki beyaz eşyalar...yada çıkıp kendime bir güzel üst baş alıyorum...yada sadece bir yemege tav oluyorummm...

hayatının geneli iyiyse dert etmiyorsun özetle...İÇİNDE YOKSA YOKTUR...ÜZME ADAMI YAAA...BU SÜPRİZ OLAYINI DA GEREKSİZ BÜYÜTME...

***Hakkını yemeyeyim çiçek neyin alır...ama bu bana komik gelir.her özel günde erkek kolaya kaçmak için en yakın çiçekçiye bir güzel yolunuyor.Bende de var gariplik ne yalan söyleyeyim.İlk başlarda inattan yapılmayan şimdi yapılınca tınnnn:))

Son düzenleme:
Sizinde eşiniz böylemi:)

Evet tıpkısının aynısı,sözlü nişanlıyken biraz daha iyiydi ama evlendik hepten bıraktı çiçek hediye işini :ssz: Ben hala özel günlerde ona süprizler yapar hediyeler alırım,görsünde bilmiyorsa öğrensin diye ama nerdeeee :19::31: O yüzden değişir diye umutlanma,hatta yapıyorlarsa da bırakıyorlar sanki evlenince sürpriz yapılmıyor hediye alınmıyor ya odunlar işte :41: :9:

herşey çok güzel gidiyor demişsiniz,sizi sevdiğinden eminsiniz,4 yıl olmuş.eğer tek kusuru sürpriz yapamayan yapısıysa o kadarcık kusur da gözünüze batmasın bence,nazar boncuğu sayın.:nazar:burada çok dertli arkadaşlar var.elinizdekiyle mutlu ve huzurluysanız,sizi üzmüyorsa şanslı sayılırsınız.

doğum günümde çiçeği siyah poşetle getiren bir kütüğüm var :D Al burdan yak :D O odun ben de odun canavarı olduğum için sıkıntı olmuyor. :D Ben de eskiden aman hoş sürprizler yapayım, bana da yapılsın isterdim. Vazgeçtim :D Ben de romantiklikten pek hoşlanmam. Küçük şeyler yaparız biz içimizden gelince, ne bileyim not yazıp bırakırız işteyken dosyaya :) yazı yazar mail atarız, bana paşa kahvaltısı, yemekleri hazırlar arada :), kafamıza eser yemeğe gideriz, ben ona yemek yaparım, şiir okur onu severim baya, yolda çiçek alayım der bazen bardak mısırı tercih ederim ben :D Özel gün pek kutlayamıyoruz böyle şeylerle idare ediyoruz işte. :) Ama bir ara şehir dışına gitmişti döndüğünde sarı lale almıştım ona mfö şarkısı modu işte :D Beraber bakıp büyütmüştük :)

Back
X