Kızlar lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Öncelikle herkese merhaba.Kızlar bugün kan testi sonucumu aldım hamilelik için kan testi vermiştim.Aile sağlığı merkezindeki doktor pozitif dedi ama takip edilmesi gerekiyo falan dedi.Beta hcg degerim 13,5 çıktı çok çok düşük sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Bu durumla karşılaşan var mı aranızda

Hayırlı olsun
Bunda bir sorun yokki doktor bana da dedi aynı şeyi normal bu daha çok yeni olduğu için değeri katlanarak artması gerekecek bu kontrol edilecek sadece gayet normal yani
Niye endişe ettiniz anlayamadım

tebrik ederim öncelikle inşallah iki üç gün sonra tekrar baktır iki üç kat yükselme olması gerekir :)

Hayırlı olsun
Bunda bir sorun yokki doktor bana da dedi aynı şeyi normal bu daha çok yeni olduğu için değeri katlanarak artması gerekecek bu kontrol edilecek sadece gayet normal yani
Niye endişe ettiniz anlayamadım
Teşekkürler.Bana düşük geldi acba kimyasal mı diye korktum düşük olunca kimyasal olma ihtimali varmış diye okumuştum

Öncelikle hayirlisi olsun canim daha yeni gebelik oldugu icin düsük cikmis olabilir insallah iki gün sonra tekrar baktirin insallah iki hatta uc kati yükselir kendine stres yapdan bekle canim Allah kucagina almayi nasip etsin canim:)
Amin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin banada kucağıma almayı nasip etsin..

Teşekkürler.Bana düşük geldi acba kimyasal mı diye korktum düşük olunca kimyasal olma ihtimali varmış diye okumuştum
Daha çok yeni bir gebelik olduğu için değer düşük çıkmış.. Sanırım 1 veya 2 haftalık Bu arada hayırlı olsun.. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.

Daha çok yeni bir gebelik olduğu için değer düşük çıkmış.. Sanırım 1 veya 2 haftalık Bu arada hayırlı olsun.. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.
Evet büyük ihtimalle 15 gün önce tutunmuş olmalı.Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bende hayırlısıyla bebişime kavuşurum inşallah

ilk tahlil sonucum 11 idi 6 sene once simdi esim kizimi kresten almaya gitti.hadi hayirlisi olsun saglikla kucagina al ins. rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun evini senlendirsin ins

Hakkınızda hayırlısı olsun.aynı değer bende çıkmıştı.doktorum çok düşük buldu.zaten lekelenmem de vardı.iki gün sonra tekrar ettik kan testi.sadece 0.4 yükselmiştikismet olmadı malesef bize.size de o yüzden kesin bişey denilmez.önemli olan değerin iki katı yükselmesi.inşallah tutunur bebeginiz.dinlenin bu sürede

Bundada bi hayır vardır üzülme.Nasipte ne varsa onu görücez her zaman hayırlısını istedim ben.Bende şükür lekelenme falan yok.Bakalım görücez Rabbim yüzümüzü güldürsün tüm hamiş kalmak istiyenlerin

Hayırlı olsn geçen aylarda benim arkadaşımin 1 çıkmıştı birde tedavi görüyordu nasl üzülmüştü 2 gün sonraki kan testinde yükseldi ve şuan 2.5 aylık hamile

Hayırlı olsn geçen aylarda benim arkadaşımin 1 çıkmıştı birde tedavi görüyordu nasl üzülmüştü 2 gün sonraki kan testinde yükseldi ve şuan 2.5 aylık hamile
Darısı benim ve isteyen herkesin başına inşallah

Daha çok yeni olduğu için değer normal :) içinizi ferah tutun

Erken baktıysan normal bu deger.Benimki Taa adetin 4. Günü 12ydi o düşmüştü.Geç döllenmeyse eğer çok normal böyle deger.Allah tamamına erdirsin

O duyguyu hissetmek çok güzeldi.herseyde vardır bir hayır diyorum bende.arada uzulsem de kismet değilmiş.inşallah sizin tamamına erer.bizlere de dua edersiniz.

Erken baktıysan normal bu deger.Benimki Taa adetin 4. Günü 12ydi o düşmüştü.Geç döllenmeyse eğer çok normal böyle deger.Allah tamamına erdirsin
Bende dün yaptırdım normalde dün adetin 2.günüydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…