Kizlar lutfen fikirlerinizi paylasin??

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
Kizlar Merhaba yurtdisinda yasiyorum bundan 2 hafta once turkiyedeydim doktor a gittim ve bana bir takim testler yapildi 2 bin tl sadece testler icin ödedim. Bana progestan hapi Verdi vajinal olanlardan birde forbiol hapi vitamin sanirim buda. Birde proluton ignesi verdi. Kizlar kullanan var mi? 2 dusuk yaptim igne ve progestani kimler ne kadar sure kullandiniz hic bir fikrim Yok. Kanama v.s hicbirsey Yok ne kadar sure kullanacagim hic bilmiyorum fikri olan vardi şaştım kaldım :kızgın::işsiz:

Kizlar Merhaba yurtdisinda yasiyorum bundan 2 hafta once turkiyedeydim doktor a gittim ve bana bir takim testler yapildi 2 bin tl sadece testler icin ödedim. Bana progestan hapi Verdi vajinal olanlardan birde forbiol hapi vitamin sanirim buda. Birde proluton ignesi verdi. Kizlar kullanan var mi? 2 dusuk yaptim igne ve progestani kimler ne kadar sure kullandiniz hic bir fikrim Yok. Kanama v.s hicbirsey Yok ne kadar sure kullanacagim hic bilmiyorum fikri olan vardi şaştım kaldım :kızgın::işsiz:
İkisini de kullandım Can'ım ilk üç ay . Doktor ne kadar kullanacağını söylemedi mi?ayrıca benim Ağrı'larım ve kesenin etrafında kanamalar oluyordu. Sana durup dururken mi verdi ?

İkisini de kullandım Can'ım ilk üç ay . Doktor ne kadar kullanacağını söylemedi mi?ayrıca benim Ağrı'larım ve kesenin etrafında kanamalar oluyordu. Sana durup dururken mi verdi ?
Yurtdışında olduğum icin ultrason gibi bir şansım yok daha önce iki dusuk yaptıgım için verdi Protestan hapını 1 kutu kullan dedi :(

Yurtdışında olduğum icin ultrason gibi bir şansım yok daha önce iki dusuk yaptıgım için verdi Protestan hapını 1 kutu kullan dedi :KK43:
Can'ım progestan ve proluton un hiç bir zararı olmaz için rahat kullan dedim ya ben 3 ay kullandım , onların yerine şuan başka şeyler kullanmaya başladım , canını hiç sıkma .. Ama ben yurt dışında ultrasona girememe olayını anlamadım:(senin gibi başka arkadaşlarda var , başka ülkelerde yöntemler farklı biraz sanırım

Can'ım progestan ve proluton un hiç bir zararı olmaz için rahat kullan dedim ya ben 3 ay kullandım , onların yerine şuan başka şeyler kullanmaya başladım , canını hiç sıkma .. Ama ben yurt dışında ultrasona girememe olayını anlamadım:KK43:senin gibi başka arkadaşlarda var , başka ülkelerde yöntemler farklı biraz sanırım
Maalesef öyle 11. Haftada giriliyor burda. Hamilelik suresince 3-4 kez giriliyor ama herhangi bir durumda müdahale etmezler iğne hap gibi o_O

Çok tuhaf geldi :) belki de onların yaptıkları doğrudur. Biz alıştık burda hemen ultrason test
Katılmıyorum. Kanama ile kaç kez gittim bakmadan bile eve gidin düşerse düşer dediler bir müdahale yapamayız demişlerdi. O kadar kanama içinde eve yolladılar. Türkiye gibisi yok ki

Katılmıyorum. Kanama ile kaç kez gittim bakmadan bile eve gidin düşerse düşer dediler bir müdahale yapamayız demişlerdi. O kadar kanama içinde eve yolladılar. Türkiye gibisi yok ki
Ben de belki de dedim zaten , onların ki süper demedim ;) ama kanama için burda da zaten sadece proluton ve progestan veriyorlar eğer netten araştırırsan progestanın kanıtlanmış bir düşük engelleyici yönü yok zaten.. Evet düşecekse düşüyor , ilk ay da olan düşükler zaten çoğunlukla çocuk hasta olduğu için oluyor ..benim doktorum da hep der düşecek çocuğu tutamazsın , duracak çocuğa da ne yapsan düşeremezsin.. Bol istirahat ve su dan başka burda da mucizeler yaratmıyorlar ... O yüzden dua et , su iç ve bol dinlen .. Gerisi yalan

Ben de belki de dedim zaten , onların ki süper demedim :KK66: ama kanama için burda da zaten sadece proluton ve progestan veriyorlar eğer netten araştırırsan progestanın kanıtlanmış bir düşük engelleyici yönü yok zaten.. Evet düşecekse düşüyor , ilk ay da olan düşükler zaten çoğunlukla çocuk hasta olduğu için oluyor ..benim doktorum da hep der düşecek çocuğu tutamazsın , duracak çocuğa da ne yapsan düşeremezsin.. Bol istirahat ve su dan başka burda da mucizeler yaratmıyorlar ... O yüzden dua et , su iç ve bol dinlen .. Gerisi yalan
Çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için :dua:

Back
X