Kizlar lutfen fikirlerinizi paylasin??

Kubracan9578

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
338
170
33
Kizlar Merhaba yurtdisinda yasiyorum bundan 2 hafta once turkiyedeydim doktor a gittim ve bana bir takim testler yapildi 2 bin tl sadece testler icin ödedim. Bana progestan hapi Verdi vajinal olanlardan birde forbiol hapi vitamin sanirim buda. Birde proluton ignesi verdi. Kizlar kullanan var mi? 2 dusuk yaptim igne ve progestani kimler ne kadar sure kullandiniz hic bir fikrim Yok. Kanama v.s hicbirsey Yok ne kadar sure kullanacagim hic bilmiyorum fikri olan vardi şaştım kaldım

İkisini de kullandım Can'ım ilk üç ay . Doktor ne kadar kullanacağını söylemedi mi?ayrıca benim Ağrı'larım ve kesenin etrafında kanamalar oluyordu. Sana durup dururken mi verdi ?

İkisini de kullandım Can'ım ilk üç ay . Doktor ne kadar kullanacağını söylemedi mi?ayrıca benim Ağrı'larım ve kesenin etrafında kanamalar oluyordu. Sana durup dururken mi verdi ?
Yurtdışında olduğum icin ultrason gibi bir şansım yok daha önce iki dusuk yaptıgım için verdi Protestan hapını 1 kutu kullan dedi

Yurtdışında olduğum icin ultrason gibi bir şansım yok daha önce iki dusuk yaptıgım için verdi Protestan hapını 1 kutu kullan dedi
Can'ım progestan ve proluton un hiç bir zararı olmaz için rahat kullan dedim ya ben 3 ay kullandım , onların yerine şuan başka şeyler kullanmaya başladım , canını hiç sıkma .. Ama ben yurt dışında ultrasona girememe olayını anlamadımsenin gibi başka arkadaşlarda var , başka ülkelerde yöntemler farklı biraz sanırım

Maalesef öyle 11. Haftada giriliyor burda. Hamilelik suresince 3-4 kez giriliyor ama herhangi bir durumda müdahale etmezler iğne hap gibi

Çok tuhaf geldi :) belki de onların yaptıkları doğrudur. Biz alıştık burda hemen ultrason test
Katılmıyorum. Kanama ile kaç kez gittim bakmadan bile eve gidin düşerse düşer dediler bir müdahale yapamayız demişlerdi. O kadar kanama içinde eve yolladılar. Türkiye gibisi yok ki

Katılmıyorum. Kanama ile kaç kez gittim bakmadan bile eve gidin düşerse düşer dediler bir müdahale yapamayız demişlerdi. O kadar kanama içinde eve yolladılar. Türkiye gibisi yok ki
Ben de belki de dedim zaten , onların ki süper demedim ama kanama için burda da zaten sadece proluton ve progestan veriyorlar eğer netten araştırırsan progestanın kanıtlanmış bir düşük engelleyici yönü yok zaten.. Evet düşecekse düşüyor , ilk ay da olan düşükler zaten çoğunlukla çocuk hasta olduğu için oluyor ..benim doktorum da hep der düşecek çocuğu tutamazsın , duracak çocuğa da ne yapsan düşeremezsin.. Bol istirahat ve su dan başka burda da mucizeler yaratmıyorlar ... O yüzden dua et , su iç ve bol dinlen .. Gerisi yalan

Çok teşekkür ederim fikirlerini paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…