- 28 Ocak 2017
- 727
- 577
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkime yakın İlksen var kulağa daha hoş gelıyorKızlar teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi iklim derler işte yanlış söylenmesi çok kolay gibi yorumlar aldığım için zaten burda fikir almak istedim..Başta da acayip bi hevesle buldum diye sevinmiştim bu bakış açıları iyi oldu
Bu tarz isimler bana çok kasıntı geliyor. Zorlama gibi duruyor yani.. İlkiim diye seslendiğinizi düşününce pek olmuyor sanki. Tabi bu benim fikrim beğenip koyanlar vardır tabi..Merhabalar herkese..
Öncelikle fikir belirten herkese tesekkür ederim kızlar 18 haftalık hamileyim elhamdüllillah..
Nasipse kızım olacak..
"İLKİM" ismini çok beğendim ama bi sürü farklı yorum aldım kim iyi kimi kötü kimi değişik dedi..
Sizlerin fikirlerini almak istedim.
İlksen hmmm ilkim biraz daha aidiyet hissetiriyoİlkime yakın İlksen var kulağa daha hoş gelıyor![]()
İki isim düsünmüyorum ilkimin alternatifi ne oldu sizin için sakıncası yoksa sorabilir miyimBende bi ara İlkim koyacaktim vazgeçtim bence çok güzel isim ama siz kararınızı verdiyseniz koyun tabi. 2 isim düşünürseniz ilkim ece güzel olabilir
Evet dogru aynen o mantkla düsündüm ebeveyle alakalıİlkim kötü bir isim değil ama sanki çocukla değil ebeveynle ilgili bir isim gibi. Hani benim ilkim, benim çocuğum gibi. Büyüyecek sonuçta eğer koyacaksanız da çift isimli olsun derim. Kendini özel hissetsin çünkü :)
İki gündür seslenip duruyorum :)Bu tarz isimler bana çok kasıntı geliyor. Zorlama gibi duruyor yani.. İlkiim diye seslendiğinizi düşününce pek olmuyor sanki. Tabi bu benim fikrim beğenip koyanlar vardır tabi..
İki isim düsünmüyorum ilkimin alternatifi ne oldu sizin için sakıncası yoksa sorabilir miyim
Güzel bi düsünce olmus bizimde ilk hecelerimiz melya oluyo hep öyle hayal ettik :) ama o kadar cok kötü yorum aldk ki sanırm ikinci plana attık melyayı :)Nisanlilik dönemimde bi gebelik yaşadım mecbur aldırdik ve çok üzüldüm. Eşimle hayal ettiğimizde eşim dedi ki adını ilkim koyarız ilk bebeğimiz diye dedi tamam dedim ama sonra gerçekten gebe kaldım şuan 3 aylik bi kızım var ve durum şu oldu ben isim vermicem ama eşimle benim isimlerimizin sonu çinle bitiyo kızımın isminin sonu da çinle bitiyo öyle bi farklı olsun dedik :))
Güzel bi düsünce olmus bizimde ilk hecelerimiz melya oluyo hep öyle hayal ettik :) ama o kadar cok kötü yorum aldk ki sanırm ikinci plana attık melyayı :)
Alya da cok güzelmisssss.. Tesekkür ederiz taze annecik fikirleriniz,için :)Alya koyun ? Ela ? Lidya?