Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar
3 aylık hamileyim ve 2 günfdür gribim ateşim de var biraz çok korkuyorum bebişime zarar gelir die.. doktor parol içebilirsin dedi ama ondan da korkuyorum acaba bi yan etkisi olur mu die...kullansam mı acaba bir fikir verin lütfen!!!!
merhaba kızlar
3 aylık hamileyim ve 2 günfdür gribim ateşim de var biraz çok korkuyorum bebişime zarar gelir die.. doktor parol içebilirsin dedi ama ondan da korkuyorum acaba bi yan etkisi olur mu die...kullansam mı acaba bir fikir verin lütfen!!!!
geçmiş olsun canım yaa ateşin çok değilse endişelenme; yoğurt yiyebiliyorsan ara ara serin yoğurt kaşıklasan? ilaç içmekten endişe duyduğun için yazdım, yanlış anlama. yoğurtla aran iyi değilse ateşini düşürmek için serin suda nemlendirilmiş bezi ateş bölgelerine sürebilirsin. alın, yanaklar, koltuk altı, göğüs altı vs.. sadece içinin ürpermesini engellemeye çalış. yani çok soğuk bir bez değil de serinletilmiş bir nemli bez... ama dediğim gibi sakın yanlış anlama. ben doktor değilim. sadece bir kaç kez havale geçirmiş biri olarak mesleği hemşire olan annemin bana ilaç içiremediğinde uyguladığı yöntemleri yazdım sana. klasik anne uygulamaları yani.. lütfen korkma. :)) dilerim ki tez zamanda geçer canım.
merhaba kızlar
canım parolu bilmiyorm ama minosetin hamileler için olanı var zaten 3 aydan önce hamile olanların kullanması yasak ama sen 3.ayındaymışın doktor dediyse ve çok ağır hastaysan al bence ama parolu bilmiyorum ben minoset kullan derim doktoruna danış tatlım çok geçmiş olsun bebişine bişey olmaz merak etme rabbim korur küçük meleğini...
merhaba kızlar
doktorunun icebilirsin dedigi her ilaci icebilirsin. yoksa hic ilac icme derdi. ayrica ates hamilelige daha zararli tabii 38 derece atesten bashediyorum. gecmis olsun.
merhaba kızlar
canım bende 9 haftalık gebeyim ve transferden sonra fen şekilde grip oldum normalde parol içebiliyorsun ama beni doktorum çok kötü değilsen kendi kendine ileş bebeğe bişi olmaz dedi