- Konu Sahibi selin akkaya
kızlar eşimle bugun sinemaya gidicem ama telsim hattım yok sinema kampanyası bir alana bir bedavadan yararlanmak istiyorum lütfen telsim hattı olan bana kodu gönderebilirmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimle bugun sinemaya gidicem ama telsim hattım yok sinema kampanyası bir alana bir bedavadan yararlanmak istiyorum lütfen telsim hattı olan bana kodu gönderebilirmi![]()
pazaretsi ve perşembe günleri geçerli sadece ama bugün kullanamazsınız ki
yazayım mı buraya. vodafone dimi istediğin
özel mesaj için 100 mesajı geçmek gerekiyodu sanırım. hemen yazıp silsem mi? nasıl olcak
yazayım mı buraya. vodafone dimi istediğin
canım şimdi geldi bende gördüm birtane doğru olanda osanırım çok teşekür ediyorum ama sormak istediğim bir şey var ben bu kodu verdiğimde bende tel nosu isticeklermi ben turkcel oldugumdan gnc kapmayası yapıyordum istiyorlardı telsim nasıl? bu arada benim için 40 kuruşun gitti hakkını helal etyolladım da bi kaç kere yanlış yazmışım. en son attığım doğru
yok bende istememişlerdi daha önce kodu istemişlerdi.
ya evet benimde kafam karıştı ama ben sancakpark sinemalarında hergün alınıyo biliyordum:18::18:şifre ve tlf numarası birlikte isteniyor.ve pazartesi perşembe günleri ...