• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar lutfen girin ya :(

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba arkadaslar benim yasim 16 ve karsi binada oturan bir kizla tanismak isstiyorum okulum olmadigindan arkadasimda yok ve onunla tanisip kaynasmak istiyorum cok guzel ve iyi bir kiz sizce bunu nasil yapabilirim? Korkuyorum cunki benimle arkadas olmak istemezse falan cekiniyorum? Konusmamizi nasil baslatabilirim?

Son düzenleme:
msjı 3. kez düzeltecektim düzeltemedim konuyu çok farklı anladım ben galiba kafam trilyon pardon yanlışlık oldu siz devam edin :52::52:

neden korktugunu anlamadim..
madem cekiniyosun surekli bi yerlerde karsisina cik o sana laf atsin oyle tanisin.. baaska da marjinal fikir gelmedi aklima valla bu saatte bu kadar..

Ya kizin evden ciktigini gormedimki ayni ben ayni.Bende sadece bakkala cikiyorum.

insanlar sevdiklerine cikma teklif edecekleri zaman bu kadar dusunmuyor be arkadasim.. ne kaybedersin gidip iki kelime laf etsen ?
bir kez assan bu sorunu atlatsan korkunu hayat cok daha kolay olucak emin ol:34:
hadi canim yapabilirsin ilk adimi at hadii

insanlar sevdiklerine cikma teklif edecekleri zaman bu kadar dusunmuyor be arkadasim.. ne kaybedersin gidip iki kelime laf etsen ?
bir kez assan bu sorunu atlatsan korkunu hayat cok daha kolay olucak emin ol:34:
hadi canim yapabilirsin ilk adimi at hadii

Ya inanin yazdiginiz seyler o kadar guzel ki aglicak gibi oldum.
Face'ten merhaba yazdim bakalim ne olucak.Desteginiz icin cok cok tesekkurler. :)

canim ya ne kadar tatlisin. faceden yazmissin. güzelce muhabbet edin. bi gun markete giderken falan ses edersin o da gelir. sonra o seni cagirir disari cikarsiniz, size gelir sen gidersin. bu şekilde ilerler. konusun bakalım bi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X