kızlar lütfen herkes bir fikir sunsun lütfenn çok ihtiyacım var :(

checlya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
28
0
36
Adana
merhba kızlar.. yeni bi ilişkim var daha yolun başındayız ama gerçekten birbirimiz çok sevdiğimizi biliyoruz.. ilerisi kesinlikle gelecek bir ilişki ikimizde bunun farkındayız.
yalnız şöyle bir sorun var.. o makine mühendisliği okuyor bense çevre mühendisliği statü farkı olurmu arkadaş cevresinde falan bu durum beni çok rahtsız ediyor..
ve ben polislik okumayı düşünüyorum bu sene.. kazanırsam kii büyük ihtimal kazancam inş 2 sene ayrı düşcez.. bunu ona söylemedim hala çıtlattım biraz ama kesinlkle sorun yapmıcağını her fırsatta görmeye gelecegini söylüyor
ama ben yine bu statü farkından korkuyorum o mühendis ben polis :S
ya nolur yardım edin lütfennn :(

Bence olmaz , arkadaşlarınızı o tip düşünen insanlardan yana seçmezsizniz olur bter.Ayrıca ikinizinde mesleği var.Bunu dert etmeyin kendinize çok mühendisler ev hanımlarıyla evleniyor onlar dert etmiyor siz mi edeceksiniz.Takılmayın derim ben , mutluluklarr :40:

Bence olmaz , arkadaşlarınızı o tip düşünen insanlardan yana seçmezsizniz olur bter.Ayrıca ikinizinde mesleği var.Bunu dert etmeyin kendinize çok mühendisler ev hanımlarıyla evleniyor onlar dert etmiyor siz mi edeceksiniz.Takılmayın derim ben , mutluluklarr :40:

tşk ederim ya moralm düzeldi brazz :S

madem yolun başında bu kadar çokk sevgiye sahipsiniz "statü farkı" da ne ola ki sizin için ?

sevgi mi önemli statü mü önce ona karar ver hele bi :51:

"gerçekten" seviyosanız ve seviliyosanız hiçbir şey sorun oluşturmaz..
ve etraf ne der diyede aklınızın ucundan bile geçmez :31:

madem yolun başında bu kadar çokk sevgiye sahipsiniz "statü farkı" da ne ola ki sizin için ?

sevgi mi önemli statü mü önce ona karar ver hele bi :51:

ona söyleyince bunu kesinlikle dert etmiceğini biliyorum ama ondan aşagı durumda olan benm acaba bana söylemsede rahatsız olurmu içten içe diye düşünmeden edemiyorum ya ilişki biterse sdce bu saçma nedenden bitecek :S

"gerçek" bir ilişki ise saçma sebeplerden bitmez endişen olmasın.

ama gerçek değilse sevgi,saygı işte o zaman o "saçma" sebepler dağ olur ve biter o büyük sevda...:32:

sanki biriniz ilkokul mezunusunuz biriniz de doktora mezunu gibi dert etmişsiniz. ikinizinde elinde güzel meslekleriniz var sorun olmamalı bence

Back
X