Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çabuk git acile çabuk kanama o adet değil canım 58000 çok yüksek bir deger adetin kaç gün geçmişti senin hemen hastaneyeBen öglen buraya sonuclarımın resmini atmıstım beta hcg 58000lerdeydi hemsireyi aradım doktor arkadasına göstermiş hamile demişti aksam adet oldum basına böyle bişey gelen varmı lütfen cevap verin
Canım 58000 hamilelik demek sen ne bakıyorsun tuhafliga yogunmu kanaman kaç gün geçti adetinİyide bi tuhaflık yokki bende
5 gün geçmiş adetinden yani 5 haftalık olabilir ama değer çok yüksek degilmi ikiz olabilirmi acabaKadın doğum hastanesi aciline gidin. 58000 yüksek bir değer. Son adet tarihiniz ne zaman?
Agrı sızı sonradan olabilir kız git baktır ben kafayı yıycem simdi ya düşüyorsa istenmeyen gebelik sanırımAdet kanamasından fazlası yokki hiç agrım sızım yok
Yani acaba biz mi anlatamıyoruz diyorum sen bence şaşkınlıktan basiret bağlanması yaşıyorsun canım 10 hafta 4 günlük kürtaj oldum o gün yapılan testimde beta 43000 di benim senin 5 gün gecikmeyle bu değer çok fazla bi acile gitsene bu kanama normal değil yaaaAdet kanamasından fazlası yokki hiç agrım sızım yok
acaba kımyasal falanmı sanıyor konu sahıbı bu kımyasal falanda değil ya düşük ya dış gebelik bunun başka bi izahı yok yada hamıle değilsin kafa buluyrsun bizimle yaİnsanlar burada sana acile git diyor sen tuhaflık yok diyorsun.. bende de yoktu ama kanama varmış haberim yok ilaç verdi düşükten döndüm... Değerlerin çok yüksek gebelik var düşük yaşıyor olabilirsin
Ne olursa olsun doktora gitmesi gerekiyor, bebek değilse kendi hayatı kendi hayatı değilse bebeğin hayatı söz konusu... Basireti mı bağlandı ne yaptı anlamadım kiacaba kımyasal falanmı sanıyor konu sahıbı bu kımyasal falanda değil ya düşük ya dış gebelik bunun başka bi izahı yok yada hamıle değilsin kafa buluyrsun bizimle ya
Ne olursa olsun doktora gitmesi gerekiyor, bebek değilse kendi hayatı kendi hayatı değilse bebeğin hayatı söz konusu... Basireti mı bağlandı ne yaptı anlamadım ki
İnşallah iyidir ...aynen cevapta gelmedı umarım iyidir