Doğuma Hazırlık kızlar lütfen sizde seçin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
4bucuk ay sonra ınsallah:) sımdıden isim derdinemi kaldın demeyın kızlar bebişimi ismiyle sevmek ıstedık :))

Cnm ahirette evlat anneye 3 konuda hesap soracakmis biri duzgun ahlak yetstirilis digeri duzgun bir isim ( kurani kerimde gecen salih bir isim ) digerini hatirlayamadm ama anneme sordum simdi yasi gelince evlendirmesymis:) gerci bana tasta atio olabilirEvde kalmisimda:)
Kisaca koyacagn isme dikkat et bnce... Yada iki tane olsn sunnetmis diye duydum kulagina okunanla ahirette cagiriliyormus ...kulagina musbet bi isim okuyun nufus cuzdaninada istedgnizi yazdrn:) yada ikisni yazdrn birini kullanin
:34::34::34:

kızlar sectıgım isimler zaten kuranda gecıyor önce arastırdım ondan sonra karar verdım :21:

bende fikrimi belirteyim..
inşallah kısa zamanda benimde böyle dertlerim olur

beren ismi bana daha güzel geldi.:16: hatta Allah nasip ederde birgün kızım olursa beren koymayı bile düşünürüm. Ama diğer isimlerde oldukça güzel.

Nisa isminde bu aralar patlama var... bu çocuklar okula başlayınca bir sınıfta 5 tane nisa olucak herhalde... bence selen çok hoş...

beren in anlamı güçlü, kuvvetli, akıllıymış. ben naçizane fikrimi söylemek istedim, bereni seç bence çok hoş bi isim. hem çok da kullanılmayan bi isim.

Benim de kızım olsaydı Nisa ismini koymayı düşünüyordum ya da Nil. ama oğluşum olacak. Nisa Kuran' da da bir sure adı o yüzden çok beğeniyorum.

Back
X