Kızlar lütfen testime bi bakar mısınız :(

Saolun kızlar tuniss bol bol dua edicem sana canım. Bu 3. denememizdi. 1buçuk yıllık evliyiz ama öncesinde düşünmüyoduk. Yumurtlama gününe dikkat ettik ama ovulasyon testi kullanmadım hiç onun yorumunu bilmiyorum. Düzenli olarak 26 günde bir adet oluyorum tam ortasına denk getirmeye çalıştık o haftayı iyi değerlendirdik :KK66: hatta geçen ay gün aşırı daha iyi diyolar diye 2-3 günde bir yapmıştık olmadı ama bu sefer tam ortasındaki 3 günü hiç es geçmedik.sonrasında da hemen kalkmadım uzun süre yattım, uyudum hatta. Bir de etkisi var mı bilmiyorum ama belime yastık desteği aldık :KK48:

Saolun kızlar tuniss bol bol dua edicem sana canım. Bu 3. denememizdi. 1buçuk yıllık evliyiz ama öncesinde düşünmüyoduk. Yumurtlama gününe dikkat ettik ama ovulasyon testi kullanmadım hiç onun yorumunu bilmiyorum. Düzenli olarak 26 günde bir adet oluyorum tam ortasına denk getirmeye çalıştık o haftayı iyi değerlendirdik :KK66: hatta geçen ay gün aşırı daha iyi diyolar diye 2-3 günde bir yapmıştık olmadı ama bu sefer tam ortasındaki 3 günü hiç es geçmedik.sonrasında da hemen kalkmadım uzun süre yattım, uyudum hatta. Bir de etkisi var mı bilmiyorum ama belime yastık desteği aldık :KK48:
Çok sağol Allah razı olsun, dualarımız kabul olsun inşallahh. Bende o şekilde deniyorum bakalım kısmet inşallah bende güzzel haberleri veririm :) ama inan senin adına sevindim sağlıcakla kucağına al büyüt yavruşunu =)

hayırlısıs olsun canım. benimde adetime 6 gün var iki gündür de göğüs ağrısı. inşallah bu sefer görmem kırmızıları

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsın.saglicakla kucaginiza alin insallah .demistim zaten %100 hamilesinizdir diye yanilmamisim:) kendinize cok dikkat edin.agir kaldirmayin.cok fazla yukarilara asilmayin.ilk 2 ay Allah korusun bebegin dustugunu anlamiyomusuz su gibi akip gidiyomus.aman aman dikkat edin

Canım Allah analı babalı buyutsun inşallah. Banada umut oldun. Bigün geciktim normalde hiç gecikmem olmaz inşallah bende hamileyimdir senin gibi.. Yarın test alcam sabah :)

Kızlar kan testi yaptırdım sonuç 146 pozitif.hala şaka gibi geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydın canım ne güzel bi haber,,,canım peki adet öncesi belirti yaşadın mı?benim 4günüm var belirti olur mu sence

Canım Allah analı babalı buyutsun inşallah. Banada umut oldun. Bigün geciktim normalde hiç gecikmem olmaz inşallah bende hamileyimdir senin gibi.. Yarın test alcam sabah :)
Eee test yaptın mı?!?!???

Cnm hayırlı olsun inş allah kucağına almayıda nasip eder ama hamilesndir bnmde aynısı oldu o kadar denedik olmadı hep üzüldüm agladım artk pes ettim ama allahım bana da nasip etti herkes için hayırlısı olsun ama bn sunu bilir sunu söylerim sakın bnm gbi umutsuz olmayın kurban olduğum allah nasip edince oluo pes etmeyin bnm gbi olmuosa allahın bildiği bişey vardır yatıp kalkıp sükrediyorum

Back
X