Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar kan testi yaptırdım sonuç 146 pozitif.hala şaka gibi geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Çok sağol Allah razı olsun, dualarımız kabul olsun inşallahh. Bende o şekilde deniyorum bakalım kısmet inşallah bende güzzel haberleri veririm :) ama inan senin adına sevindim sağlıcakla kucağına al büyüt yavruşunu =)Saolun kızlar tuniss bol bol dua edicem sana canım. Bu 3. denememizdi. 1buçuk yıllık evliyiz ama öncesinde düşünmüyoduk. Yumurtlama gününe dikkat ettik ama ovulasyon testi kullanmadım hiç onun yorumunu bilmiyorum. Düzenli olarak 26 günde bir adet oluyorum tam ortasına denk getirmeye çalıştık o haftayı iyi değerlendirdikhatta geçen ay gün aşırı daha iyi diyolar diye 2-3 günde bir yapmıştık olmadı ama bu sefer tam ortasındaki 3 günü hiç es geçmedik.sonrasında da hemen kalkmadım uzun süre yattım, uyudum hatta. Bir de etkisi var mı bilmiyorum ama belime yastık desteği aldık
![]()
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsın.saglicakla kucaginiza alin insallah .demistim zaten %100 hamilesinizdir diye yanilmamisim:) kendinize cok dikkat edin.agir kaldirmayin.cok fazla yukarilara asilmayin.ilk 2 ay Allah korusun bebegin dustugunu anlamiyomusuz su gibi akip gidiyomus.aman aman dikkat edinSaolun kızlar tuniss bol bol dua edicem sana canım. Bu 3. denememizdi. 1buçuk yıllık evliyiz ama öncesinde düşünmüyoduk. Yumurtlama gününe dikkat ettik ama ovulasyon testi kullanmadım hiç onun yorumunu bilmiyorum. Düzenli olarak 26 günde bir adet oluyorum tam ortasına denk getirmeye çalıştık o haftayı iyi değerlendirdikhatta geçen ay gün aşırı daha iyi diyolar diye 2-3 günde bir yapmıştık olmadı ama bu sefer tam ortasındaki 3 günü hiç es geçmedik.sonrasında da hemen kalkmadım uzun süre yattım, uyudum hatta. Bir de etkisi var mı bilmiyorum ama belime yastık desteği aldık
![]()
Gözün aydın canım ne güzel bi haber,,,canım peki adet öncesi belirti yaşadın mı?benim 4günüm var belirti olur mu senceKızlar kan testi yaptırdım sonuç 146 pozitif.hala şaka gibi geliyor.Allahım isteyen herkese nasip etsin.
Eee test yaptın mı?!?!???Canım Allah analı babalı buyutsun inşallah. Banada umut oldun. Bigün geciktim normalde hiç gecikmem olmaz inşallah bende hamileyimdir senin gibi.. Yarın test alcam sabah :)
Merhaba tuniss :) benim testim dün böle çıktı ben negatif olarak düşündüm. Saat 16da yapıorum testi. Bugün dayanamayıp sabah 10da yaptım ikinci çizgi çıkmadı bile. Acaba kaçırdım mı günümü? Senin başından geçti bana yardım eder misin?