- 19 Haziran 2017
- 120
- 182
- 33
- 42
- Konu Sahibi kardelen ayse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yaptırıcam çok teşekkür ederimYarın kan testi yaptirin.
6 gün kala çok net çıkmış canim demek ki erken döllenme olmuş hayırlı olsun. Kan sonucunuda yaz burayaKızlar reglime 6 gün var ve 15 gündür ara kanamam var. Testimi yorumlayın ne olur?
çok teşekkür ederim inşallah canım6 gün kala çok net çıkmış canim demek ki erken döllenme olmuş hayırlı olsun. Kan sonucunuda yaz buraya
6 gün kala çok net çıkmış canim demek ki erken döllenme olmuş hayırlı olsun. Kan sonucunuda yaz buraya
Daha yeni bi gebelik kana göre ama çizgi baya net çıkmış doktor ne dedi kanaman için canım inşallah sağlıkla gelir bebişnKızlar kan testi sonucum 94,76 ve kanamam varsevinemiyorum çok mu düşük değer
iNŞALLAH CANIM ÇOK SAĞOLDaha yeni olduğu için öyledir 1 hafta daha bekle ağır iş yapma sakın bı sure dinlen ondan sonra bak değer artmış mi yerleşme kanaması yada üstüne görme deniliyor korkma bekle Rabbim hayırlısını versin inşallah .
İnşallah canım Allah kalbine göre versinYaa bende kan tahlili verdim şimdi bat 8 gün var inşallah çıkar ama çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum çocuğum olmasını çok istiyorum inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum muhakkak
Yaaa bat 7 gün var şimdi de hafif kanamam var kahvemsi gibi başım ağrıyor karnım belim kasiklarim ağrıyor sancı gibi batma oluyorİnşallah canım Allah kalbine göre versin
almadın mı sonucu?Yaaa bat 7 gün var şimdi de hafif kanamam var kahvemsi gibi başım ağrıyor karnım belim kasiklarim ağrıyor sancı gibi batma oluyor
Yok bugün gidemedim sabah gitcem inşallahA
almadın mı sonucu?
İnşallah kuzum rahat olYok bugün gidemedim sabah gitcem inşallah
Amin inşallah canım Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahInsallah hamilesindir canm rabbm saglicakla kucagna almayi nasip etsn .
Kahvemsi kanama olunca insan tuhaf oluyor 7 gün varİnşallah kuzum rahat ol