- 9 Ağustos 2016
- 30
- 16
- 3
- 26
Genelde doğum günlerim hep hafif serin geçtiği için öyle düşünmüştüm, Eylül'ün 26'sında da olsa yine de giyilmez mi ki?Yaz günü ne Külotlu Çorabı botu yahu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde doğum günlerim hep hafif serin geçtiği için öyle düşünmüştüm, Eylül'ün 26'sında da olsa yine de giyilmez mi ki?Yaz günü ne Külotlu Çorabı botu yahu
Ayy Rabbim umarım bu kilo derdinden kurtulmayı nasip eder herkese, sahiden yaşamı tümden etkiliyor. :/ Evet kısa kollu elbisenin üzerine ceket harika olur, özellikle kollarını kıvırırsam, elbise eteği diz altı olsa da yine çok kalın durur mu ki bacaklarım?Göbek çok kolay saklanıyor, bacaklar için tek çare uzun elbiseler. Kollar için de ceketler. Yapacak hiçbir şey yok, ben de çok çektim zamanında :) Tam da senin yaşlarındayken çektim hem de.
Bacaklarının durumunu bilmiyorum, önceki kilomun yarısını verdim hala bacaklarımdan rahatsızımdır mesela kalın bacaklı biriyim. Durumunuza bağlı deneyip görmen lazıım :)Ayy Rabbim umarım bu kilo derdinden kurtulmayı nasip eder herkese, sahiden yaşamı tümden etkiliyor. :/ Evet kısa kollu elbisenin üzerine ceket harika olur, özellikle kollarını kıvırırsam, elbise eteği diz altı olsa da yine çok kalın durur mu ki bacaklarım?
Ay bu ne kadar güzeeeeeel! *-* Keşke bende de böyle dursa, vallahi deneyeceğim bu modelleri. *-*Ben ısrarla bunlardan atıcam![]()
Ay bu ne kadar güzeeeeeel! *-* Keşke bende de böyle dursa, vallahi deneyeceğim bu modelleri. *-*
Hiç acıkmadan haftada 4 kilo verdim 2 ay önce, hem de diyetisyen listesiyle.Gir birkaç mağazaya, al önüne gelen kısa ceketler ve uzun elbiseleri. Değişik değişik kombinle. Elbet birini beğenirsin. Kilo vermenin de tam yaşındasın. Öyle hızlı verirsin ki kendine bir ayar çeksen.
Hiç acıkmadan haftada 4 kilo verdim 2 ay önce, hem de diyetisyen listesiyle.Ama akıl yok ki bende.
Büyük beden bulabileceğim çok mağaza da yok ki, hangisine girsem en büyük en fazla XL'dır, o da maşallah fena halde sıkıyor göbüşü falan çıkarıyor, ceketler zaten koldan girmiyor.
![]()
Evet internetten büyük risk, DeFacto'yu bilmiyordum, kesinlikle gideceğim, yardımlarınız için çok müteşekkirim, sağolun. :)lcw ve defacto'da xxl falan var ve kalıpları çok büyük. ben oradan çok güzel bir kot ceket almıştım ama geçen sene, hala da severek kullanıyorum. internette de var ama biraz risk. bence etrafında lcw ve defacto varsa bi git yeniden.
Rica ederim bahsettiğim kot ceketi lcw'den almıştım bu arada. Beden konusunda bu iki mağazanın aralığı geniştir. Güzel yüksek bel pantolonlar da bulabilirsiniz şanslı gününüzdeyseniz.Evet internetten büyük risk, DeFacto'yu bilmiyordum, kesinlikle gideceğim, yardımlarınız için çok müteşekkirim, sağolun. :)