- 14 Mayıs 2025
- 17
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi aysegul302
Kızlar yardım edın 11 yasındakı kızım erkek gıbı gıyınmeye başladı futbola gıtmek ıcın ağlıyor korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız önce bende sızın gıbı düşündüm oralı olmadım ama dıkkat ettım sürekli LGBT den bahsediyor yıne oralı olmadım daha sonra kız kardeşim ve annem kızımın erkek günü olduğunu soyledı ıyıce kötü oldum telefonunu kurcaladım lezbıyen kızların opusmelrrını ızlemıs youtubede daha sonra galerısıne baktım vıdeo cekmıs kendısını erkek gıbı yapmış konuşma tarzını bende bugün dayanamadım gıttım sonrdım kızdım artık böyle gıyınmemesı gerektıgını kız gıbı davranması gerektıgını hıslerını sordum oda yok anne ben kız gıbıyım dedı ağladı hatta bende ağladım kızdım hem ıcım yanıyor hem korkuyorumFutbol cinsiyetle alakalı bi spor değil öncelikle bunu bilmelisiniz .
Maskülen giyinmesi de onu lezbiyen yada trans yapmaz. bende rahat hissedip öyle giyiniyordum . 3 kız yegenım var onlarda öyle takılıyorlar ikisi memur, iş yerinde çıtı pıtılar günlük hayatta rahat takılıyorlar sevgilileri de var yönelimleri farklı değil .
11 yaş kimlik arayışının bireyselliğin şekillenmeye başladığı bir yaştır.
Kızınızla sakince konuşun hatta siz bunu stres haline getirip çocuğa baskı yapacaksanız kendınız ıcınde bi yardım alın . çocuk ıcınde pedegogla görüşün, çocuk gelişimi uzmanı da olur eğer siz bunu sakince başaramayacaksanız .
Çocuğunuzu izleyin, gözlemleyin yani .Ona ne kadar güven verirseniz, ileride size ne olursa olsun açılma ihtimali o kadar yüksek olacak
Sakın korkularınızı ona yüklemeyin size her daim güvenmesini sağlayın
Yaklaşımınız o an için belki yanlış olmuşHaklısınız önce bende sızın gıbı düşündüm oralı olmadım ama dıkkat ettım sürekli LGBT den bahsediyor yıne oralı olmadım daha sonra kız kardeşim ve annem kızımın erkek günü olduğunu soyledı ıyıce kötü oldum telefonunu kurcaladım lezbıyen kızların opusmelrrını ızlemıs youtubede daha sonra galerısıne baktım vıdeo cekmıs kendısını erkek gıbı yapmış konuşma tarzını bende bugün dayanamadım gıttım sonrdım kızdım artık böyle gıyınmemesı gerektıgını kız gıbı davranması gerektıgını hıslerını sordum oda yok anne ben kız gıbıyım dedı ağladı hatta bende ağladım kızdım hem ıcım yanıyor hem korkuyorum