Kızlar lütfen yardim bebeğmin kalp atışı

meleqimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
56
5
1
Kizlar öncelikle tum musluman aleminin bayrami mübarek olsun ben 7+4 hamileyim dun lekem oldugu icin acile gittim doktor dusuk tehlikem oldugunu soyledi bebegin kalp atışlarinin zayifladigini soyledi gece lekem gecti suandadq yok ama bebeğimin kalp atislari sabahtan yavasti benimle ayni durumu yasayip sorunu çözülen var mi

Benimde lekem olmustu hastaneye gitmistim öncesinde bir düsügüm oldugu icin hormon hapi verdiler bebegin tutunabilmesi icin, herhangi bisey vermedilermi size?

7 hafta cok erken, ancak alttan ultrasonla bakarsa kalp atislarini duyabilir, karninizdan baktiysa eger dr zayif duymasi normal. Alttan da gerekmedikce muayene ettirmeyin, sabirli olun. Muayene ettikce sagligi yerindeyse de enfeksiyon kapar bebeginiz. Sabretmekten baska yapabileceginiz bisey yok, hem zaten ters giden bisey olsa kanamaniz durmazdi, icinizi ferah tutun siz. benim bebegimin kalp atislari 7.haftada durmustu kanama sonucu ama kanamam durmadigi icin, sizinki durmus. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah. Bol bol yatip dinlenin ayaga kalkmayin mecbur kalmadikca

Bol bol dinlen daha çok küçük bebeğin birsey olmaz ins düşünme kötü şey bol bol dua et tutunur inş bebeğin sağlıkla kucağına alırsın ins ben düsuk olmasın diye
ilaç kullandım 4 ay sende bır sor istersen doktora

Progestan kullaniyorum lekemde bugub

Bugün doktora gittim cok şükür kalp atışı duzelmis gelisim normal 7+5 günlük destekleriniz icin cok tesekkur ederim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…